Sider

29. sep. 2009

Svigermors lapskaus på menyen


Her ser dere en ekte farmor, god, snill, omtenksom og kjempeflink til å lage mat!
Før jeg giftet meg hadde jeg ikke så stor interesse for matlaging - det resulterte i at jeg gikk inn i de voksne rekker med svært begrenset erfaring med matlaging.
Men interessen ble etterhvert vekket også i meg, til familiens store glede....
Mamma'n min er flink til å lage mat, så jeg har kunnet lære mye av henne og farmor har også vært en jeg har ringt til eller sett over skulderen på da hun lagde mat her hos oss.....
Derfor er det hun som har lært meg å lage lapskaus - tusen takk kjære farmor - vi er veldig glad i deg!

Gode og ferske ingredienser er jo viktig for et godt resultat.

Høstens ferske poteter


Gulrøtter og kålrabi...
Et par løk må til.... og litt purre!

Ser det ikke godt ut?

Kruspersille setter prikken over i-en.....



Da er det bare å håpe at noen ble inspirert til å lage en sunn og god midda av markens grøde!

Liker høstferie, ungene svirrer rundt og jeg lager god mat, nam, nam...


16 kommentarer:

  1. Det så skikkelig godt ut .
    Nå fikk i hvert fall jeg lyst på lapskaus
    Ha en fin kveld videre
    Klem

    SvarSlett
  2. nå ble jeg sulten,deilig med lapskaus som er varm ,kjenner høsten er her nå,den klarer ikke lure oss mer.heldig dere som har hverandre til så mangt.
    høst klem fra sylvia.

    å igjen noen herlige bilder fra deg.

    SvarSlett
  3. Så delikat ! Og jeg synes jeg kjenner smaken helt hit !!
    God, gammeldags, ekte lapskaus :)

    Takk for at du deler dette.

    Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

    SvarSlett
  4. Å, lapskaus er så godt! Verkeleg flotte bilete med freistande grønsaker:)
    Godt å ha nokon som kan hjelpe deg å vekke matlagingsinteressa.
    Flott blogg du har!
    Ha ein fin kveld:)

    SvarSlett
  5. Jeg er kjempeinspirert! Naa fikk vi endelig regn i gaar kveld, saa det ser ut til at hoesten kommer hit ogsaa;- da er det at lapskaus og slike retter kommer paa bordet!
    Tusen takk og hils til din soete svigermor!
    -Sylvi

    SvarSlett
  6. åh....lapskaus er det beste jeg vet!!! Dvs. mammas lapskaus!!
    Drømmer meg bort...

    SvarSlett
  7. Så flink du er! Ingenting som hjemmelaget lapskaus! Er ingen racer på kjøkkenet, har en mann som styrer der, takk og pris;)
    Fortsatt god kveld og klem fra meg;)

    SvarSlett
  8. Heldig du som har så god hjelp!
    Lapskausen så deilig ut - nyt!

    SvarSlett
  9. Tusen takk for middagen vi fikk nyte hos dere idag! Den var like velsmakende og delikat som bildene på bloggen her.

    Klem fra mamma:)

    SvarSlett
  10. Lapskaus er alltid godt, og bildene dine gjorde meg suuuulten! Det er vel ofte slik at interesen for matlaging ikke er på topp når man er ungdom, men det er jo aldri for sent å lære seg kunsten da! Ha en fin dg! Klem Cathrine :-)

    SvarSlett
  11. Lapskaus det er så godt no når høsten setter inn.Kos deg med dine no fremover!

    SvarSlett
  12. Så fint du visar oss alla hur en lapskojs ska lagas, vackra bilder som ledsagar din text. Mums!
    Torkade rosa rosor....mmmm vad vackert. Rosorna är alltid vackra, både färska och torkade.
    Kram
    /Lotta

    SvarSlett
  13. Kjempe flotte bilder du har her på bloggen din :) Og så fint med musikk, blir sittende å lese her jeg for det er så koselig. Ha en fin kveld. Klem Elin

    SvarSlett
  14. Jeg ble absolutt inspirert :) Fikk skikkelig lyst på god real høstsuppe! Kraftmat for lun innekos :)

    SvarSlett
  15. MMM,lappskaus som er hjemmelaget er kjempegodt.
    Jeg er ikke flink til og lage mat. Liker ikke og lage mat en gang.


    Ha en fin dag

    SvarSlett
  16. Det så kjempe godt ut med lapskaus :) Godt det enda finnes noen goe bestemødre til å lage så god gammeldags mat ;)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentarer, det gir dagen min en ekstra glede.
Hvis du ikke har blogg, men vil legge igjen en kommentar, trykker du på anonymknappen og skriver navnet ditt i hilsenen.
Hvis kommentaren ikke vises umiddelbart, så er det bare fordi innlegget er mer enn 1 døgn gammelt og da må jeg godkjenne kommentaren før den publiseres :-)
Velkommen er du både med og uten blogg!