Sider

15. mai 2012

Små, lekre kjeks med rogn til festen?


Idag vil jeg dele en kjempegod mat-ide med dere. Kan jo ikke kalle det oppskrift nesten, det er jo bare det du ser på bilde...
Første gang jeg skulle smake på denne, var jeg veldig skeptisk - har ikke for vane å spise rogn i slike menger!
Men denne ble en favoritt etter første bit. Kombinasjonen mellom løk, rømme og rogn er fantastisk.

Enklere å lage blir det jo ikke! Men du bør ikke lage dette før gjestene står i døren og skal spise umiddelbart etterpå, for når kjeksen blir myk er ikke opplevelsen på langt nær den samme. Disse er supre å servere ved siden av velkomstdrikken eller som en av fingermatrettene, til kveldskos er de også egnet.

Har du ingrediensene i kjøleskapet er det lett å falle for fristelsen på en helt allminnelig tirsdag også!

2 kommentarer:

  1. Dette er nydelig, og en fin liten apetittvekker mens man venter på maten.
    Det har vært en gjenganger i familien siden tidlig på 90-tallet, men vi brukte Ritz-kjeks i steden for Salinas. Da ble det mange bittesmå munnfuller.

    SvarSlett
  2. WOW vad fint:) alltid lika uppiggande att kika in hos dig.

    Om du vill gillar söta barnsaker kan du kolla in mitt butikstips idag:)

    Ha en härlig dag

    LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentarer, det gir dagen min en ekstra glede.
Hvis du ikke har blogg, men vil legge igjen en kommentar, trykker du på anonymknappen og skriver navnet ditt i hilsenen.
Hvis kommentaren ikke vises umiddelbart, så er det bare fordi innlegget er mer enn 1 døgn gammelt og da må jeg godkjenne kommentaren før den publiseres :-)
Velkommen er du både med og uten blogg!