Sider

14. mai 2012

Laksewraps som fingermat eller forrett eller på koldtbordet

Mai er måneden der vi ofte feirer mer enn ellers i året. Feiring er synonymt med god mat som mange forbinder med mye arbeid. Men det er ikke alltid at det trenger å ta så mye tid å lage disse deilige, fristende rettene som gjstene skal kose seg med. 
I helgen var jeg med å tilberedte koldtbord i en konfirmasjon. Idag deler jeg en kjempegod og enkel liten rett med dere. Den kan settes på koldtbordet eller serveres som forrett. LAKSEWRAPS! Skikkelig gode munnfuller som det bare tar noen minutter å lage. 

Her får du oppskriften. I helgen fylte jeg på med litt ruccola i tillegg inni wrapsen - det smaker veldig godt sammen med de andre smakene. (dobbel porsjon med ingredienser passer til 12 tortilla og utgjør ca 48 biter)

Ha en velsignet dag!

2 kommentarer:

  1. Mmm..det så godt ut:) Takk for at du deler:)
    Håper du har en fin start på ny uke:)
    Klem

    SvarSlett
  2. Er sikkert deilig! Mange gode smakskombinasjoner her.

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentarer, det gir dagen min en ekstra glede.
Hvis du ikke har blogg, men vil legge igjen en kommentar, trykker du på anonymknappen og skriver navnet ditt i hilsenen.
Hvis kommentaren ikke vises umiddelbart, så er det bare fordi innlegget er mer enn 1 døgn gammelt og da må jeg godkjenne kommentaren før den publiseres :-)
Velkommen er du både med og uten blogg!