Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

24. mar. 2009

Konfirmasjons-forberedelses-tiderIdag fikk jeg invitasjon til konfirmasjon i mai, iår ser det ut til at vi får være med i to konfirmasjons-selskap. Et på østlandet og et på sør-vest landet. Jeg leder meg allerede. Alltid morsom tå se bord pyntet til fest og gjester i sin fineste stas!
Ifjor hadde jeg selv en datter som konfirmerte seg, bildene idag er hentet fra hennes selskap. Jeg storkoste meg med forberedelser og badet formelig i blonder, perler og bånd, glass-karaffeler, lysestaker, smørskåler og vakre roser og eføy.
Maten er jo en historie for seg selv, kanskje jeg tar den historien imorgen. Koldtbord ala Lenemora ble servert med stor suksess om jeg selv skal si det, ha, ha

6 kommentarer:

SNILLPIKE♥ sa...

Så nydelig du hadde pyntet til datteren din da. Har selv konfirmant til neste år, gutt, men gleder meg til pyntingen jeg og.

Missfryd sa...

Hei,
Tittet inn til deg i dag, og jeg liker hva jeg ser. Koselig blogg med herlig musikk:-)

Likte så godt de gamle sy-sakene du har litt lenger ned.

Jeg er midt i mellom konfirmasjon av mine håpefulle, en i fjor og en til høsten. Syns det er veldig gøy å pynte til fest.

Takk for titten.
Klem I

moa sa...

hei,hei..
og tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min! Alltid koselig med nye bloggere, håper du vil stortrives her inne! Så koselig blogg du har, her kommer jeg tilbake!
..videre god kveld til deg!
moaklem

Tonje sa...

Hei hei:)
Og Tuusen takk for hyggelig hilsen hos meg. Det satt jeg stor pris på.

Og FOR en fin blogg du har da.. Og for et pent dekket bord dere hadde i deres datters konfirmasjon:-))) Aldeles nydelig!!
Legger deg til i favorittlisten min jeg;-)

God klem fra Tonje

Guttemamma sa...

Hei og velkommen inn i denne herlige verden!! Så fin blogg du har laget på kort tid!! Jeg kommer tilbake!
KLem fra Anette

svein`s kone sa...

Hei, titter innom deg via en anne blogg. Leste der at du var ganske ny, du har jo en kjmpefin blogg:) Koselige bilder og oppskrifter, nam, nam!! Titter snart innom igjen:) Klem Line..