Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

19. mar. 2009

Vårlig stemning med tulipaner

For et par dager siden kjøpte jeg disse fantastisk nydelige tulipanene.
Slike som knitrer når du tar i dem.... og som strytter av spenst og liv når de får sugd inn de første vanndråpene.
Hvite tulipaner er såå vakkert, det gir meg skikkelig vår-stemning.

Idag viser været seg fra sin beste side også, strålende sol fra knalllå himmel, gradestokken kryper sakte, men sikkert oppover og livet som ligger under jorda ute, begynner å kjenne på varmen og gjør seg klar til entré om ikke lenge.
Ønsker alle en herlig vårdag!!

3 kommentarer:

annhelen sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min, fint å se at noen har vært innom. Kan jeg spørre hvordan du har fått til å ha teller med antall besøkende på siden din. Har prøvd flere ganger å finne ut av det, men gir lett opp. Ikke så veldig teknologisk av meg. Ønsker om en deilig dag, full vår hos oss, skyfri himmel og +9 grader. :0)

Ellinor sa...

Hei hei, så koselig med besøk i bloggen min :) Velkommen tilbake dit :)
Ja, ikke sant det er deilig med tulipaner. Gleder meg til oppussingen er ferdig her og vi får vasket og ordnet.... DA skal det inn nye tulipaner her også

annhelen sa...

Tusen takk for hjelpen med besøksteller, jeg fikk det til med veldig god hjelp fra deg. Dette har jeg strevd med en stund, så det var kjempeflott. TUSEN TAKK !!!