Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

6. mai 2009

Gammelt sølv og melkeflasker


I et par glass-krukker med lokk på kjøkkenet har jeg samlet noen av de gamle sølv gjenstandene mine. Det er vakkert, de kommer til heder og verdighet og det er litt lettere å huske å bruke dem også er det dekorativt!
Slik ser lokkene ut
Oppå kjøleskapet har de gamle melke- og ketcup-flaskene fått plass, den lille flasken i forkant av bilde, brukte bestefaren min når han skulle ut på kaffe-besøk eller picnik - han likte ikke å være til bry for vertskapet og hadde alltid en fløteskvett på innelomma som han kunne bruke i kaffen hvis det ikke var satt frem fløte på bordet - et koselig og godt minne om en veldig snill og omtenksom bestefar.
Måtte bare putte inn et par bilder fra en bukett vi fikk, rosa ranunkler - kan det bli vakrere?
7 kommentarer:

Missfryd sa...

Både lekkert og smart med sølvbestikket i glasskrukker. Mitt arvede ligger gjemt i en skuff. Kanskje jeg gjør som deg:-)
Virkelig lekker veske du har fått deg litt lenger ned her.
Klem I

Brocante sa...

Så lurt - nå kan du nyte synet av sølvet også!

Magdalena sa...

vakkert...
og de gamle melkeflaskene er så fine! heldige du!!

klemzi***

Lisas hjem og skatter sa...

har selv sett på disse krukkene - de er så fine!!! men, må si at det virkelig ble dekorativt med sølvtøy oppi de :) veldig fint, Lene!!!
Ha en fin dag :)
klem/Lisa

Heidi sa...

Vakkert med sølvtøyet oppi! Nå sommerstid bruker vi mye sølvskjeene til is, jordbær og annet godt. Så dette var en god idé!

Anonym sa...

Vakre bilder...
De gamle flaskene er såååå fine:)
klem

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Titter innom deg, håper du titter tilbake!

Så praktisk, orginalt og pent det ble!
Du er heldig som har så fine flasker!
Klem fra meg!