Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

3. aug. 2009

Hjerte og brudekjole

Måtte bare skrive et lite innleg om den vakre brudekjolen som mamman min sydde til meg da jeg giftet meg for 22 år siden. (Jeg har bare et bitte lite antall bilder her av kjolen, som for tiden ligger nedpakket, men "man tager hva man haver")

Det tok mamma 3 måneder å sy kjolen, det kommer ikke frem på bilde, men all blonde som er applikert på ble belagt med påsydde hvite paljetter og bittesmå perler.

For meg var det en drøm av en kjole, den satt selvfølgelig som støpt, siden den var skreddersydd. Jeg vil gjerne gi mamma ære for det hun gjorde for meg ved å sy denne kjolen - hun er jo bare fantastisk snill og flink!


Da vi var bortom å besøkte mamma og pappa på bryllupsdagen vår, fikk vi dette nydelige hjertet som mamma har laget nå i sommer. Jeg er helt forelsket i dette hjeretet. Det er laget av gamle stoffer og blonder. Stoffet til venstre med applikert blomst på, er min bestemors gamel "kaffe-bord"-duk som jeg husker fra den gangen jeg syntes det var veldig voksent å smake på en teskje med kaffe.....Tenk at jeg fikk min elskedes hjerte - jeg er lykkelig!Her er mamman min og jeg den dagen jeg feiret min 40 års dag.....hmmmm er jo et par år siden allerede.....ha, ha godt å bli voksen!


Håper disse bildene og tankene fra meg kan lyse opp din dag, her jeg bor er været nitrist, vått og grått. Da er det godt å ha gode minner og bilder å kose seg med!

8 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Sååå nyyyydelig kjole! Tror det må være den fineste jeg har sett hittil. Også så gøy at mamma'n din sydde den, da.
Har ikke kommet til bryllup ennå jeg, men lever i "synden" - hehe! Vi har det godt sammen uansett og det er vel det viktigste? (Allerede 13 år sammen.)
Flott hjerte du fikk også. Mamma'n din er flink!
Ha en fin mandag!

Laila -Karin sa...

Forv en vakker kjole . Litt av et arbeid din mor har lagt ned i den.
Hjertet var bedårende.
Ha en fin mandag
Klem

SNILLPIKE♥ sa...

Flott mor og datter, en super flink mor du har til å trylle fram vakre ting. Fin uke til deg, klem.

Unknown sa...

For en vakker og detaljrik brudekjole og det blå hjertet falt jeg helt for også....
Og det å få være i en annens hjerte, det er rikt, det...
Klem fra Nanni ~

Heidi sa...

For en vakker brudekjole mamman din sydde til deg! Hun la nok mye kjærlighet og omtanke inn i hvert sting. Det ligger det også i hjertet fra henne. Koselig når en flik av bestemors duk også er med.
Det ligger en inspirasjonsaward og venter på deg i bloggen min :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Oj så fin kjolen din var/er..
Min var også sydd til meg..
men ikkje så flott som din..
Fann berre kjolar eg ikkje likte ;-)

Og hjertet..
Nydeleg!
Ha ei flott veke!

lilleba sa...

Ååå, så skjønn kjole !
Og så mange små, fine detaljer.

Tenk å ha en mamma som kan lage noe så vakkert.

Og hjertet er det jo også fullt av vakre detaljer på.
Det er slike bilder en gleder seg over å se.

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

fru Dyregod sa...

For en vakker brudekjole! Og hjertet var en fin måte å ta vare på stoffer som har betydd noe for en! Mamman din må være skikkelig flink til å sy!