Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

24. aug. 2009

Treprodukter fra NedholmJeg var på interiør-messen i Lillestrøm i helgen...og det var både inspirerende og gøy!

Jeg kunne desverre ikke ta særlig med bilder der, det var ikke utstillerne veldig klare for, men hos Nedholm fikk jeg ta disse bildene.
Dette er flotte treprodukter, jeg har tatt bilder av noen som passer i et maritimt miljø.

Den gøyale toalettholderen over, syntes jeg var kjempeartig! Gryteunderlagene var også både dekorative og praktiske. Nedholm lager mange ulike produkter, du finner det meste på nettsidene deres: http://www.nedholm.com/.
Under ser du flere maritime produkter, kanskje en idé til hytta hvis du ikke har en slik stil i kjøkkenet eller i lofts-stuen?


Det var selvfølgelig mange flotte utstillere, men siden jeg ikke fikk ta bilder, må jeg nøye meg med å vise frem bilder som leverandørene selv har lagt ut på nettsidene sine.

Her er et bilde fra Villa Collection - de hadde en stor stand med masse flotte ting og møbler. Særlig ble jeg forelsket i en sofa og stol (som ikke er avbildet), som jeg ikke har sett maken til - så gled dere til høstkolleksjonen kommer i butikken!


Green Gate hadde også en vakker stand, med mange nydelige ting...Her er et glimt av Nomi-import, de har også mye snadder...
Ja, ja dette ble ikke akkurat de fine blidene jeg hadde forestilt meg at jeg skulle komme hjem med, men dere får kose dere med det som er...
Da gjenstår det bare å ønske deg en deilig mandagskveld!

4 kommentarer:

irene sa...

Flotte saker!
Nedholm Design har fine produkter ser jeg!
Hilsen Ireneshus

Anonym sa...

Hei Lene!
Det var jo mye fint her da:-)
Takk for tipset om Nedholm, holder på med et "lite" prosjekt jeg vet du..!
Håper du hadde det moro på messa-skulle så gjeerne ha vært der!
Ha en fin kveld, klem Hege.

svein`s kone sa...

Hei. Jeg tenkte på det når du sa du skulle på messa, at det sikkert ikke var så populært å ta bilder. Men du har vel lagret litt i minneboksen tenker jeg:) Morro å ha vært der da! Klem..

frøken olsens drømmer sa...

så var jeg også tilbake :))
ja gøy på messe,jeg var i danmark forige helg koste meg masse og gleder meg virkelig til varene begynner å strømme på ;))
Håper du har det fint og så må du ha en god natt med masse gode drømmer
klem