Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

30. okt. 2009

Quich eller pai


Hver fredag hos meg, her på bloggen, forsøker jeg å ha et innlegg som kan inspirere deg til å lage noe god mat i helgen.
Idag har jeg funnet frem disse inspirerende bildene som stammer fra jeg var på besøk hos ei god venninne i Drammen. Hun kan virkelig lage mat og den har en tendens til å skrekkelig innbydende ut også - som dere ser!
Jeg har ikke skrevet ned oppskriften, men dette er først og fremst ment å inspirere deg, kanskje du har en egen paioppskrift du pleier å bruke, hvis ikke kan du klikke på DENNE linken, den fører deg til et av mine tidligere innlegg, der du får min paioppskrift!

Se på denne sprø, friske salaten med fetaost, rødløk, paprika, ruccola og oliven.......jeg får ihvertfall vann i munnen!

Jeg skal på venninne-besøk denne helgen, så det er mulig det blir litt stille her, men søndag skal jeg jo trekke vinner av konkurransen min! Mange av dere gleder seg til det, det er den mest populære oppvaskbørsten jeg har vært borti.....!
En heldig vinner får den i posten i løpet av neste uke.....det er enda tid til å bli med i konkurransen, trykk på DENNE linken så kommer du dit direkte.

13 kommentarer:

Tovepia sa...

Pai synes jeg er god mat og gjerne sammen med salat;) ordner med skinke slik som deg og med brokkoli, men her kan du ha det meste;)

Kos deg på venninnekveld og klem fra meg;)

Mari sa...

Åh... dette såg lekkert ut. Kjenner svolten kommer snikende og minner meg på at det er på tide å begynne på kveldsmat. Blir nok ikkje så flott som dette, men koz likevel:)

Kos deg på venninnebesøk:)

GroLinda sa...

Heisan :o)
Hvis det er samme paien vi fikk hos deg på onsdag, så er det noe av det beste jeg har smakt. Den var så god! Skulle gjerne hatt oppskriften på den ;o)Du får lage en kokebok å selge :o)
Ha en flott helg med masse kos!
Klem fra Gro

Besta sa...

Pai er noe av det beste jeg vet. Disse så helt herlige ut.
Ha en fin helg.
Klem fra Marilyn

Kathrine H sa...

Både paien og salaten ser virkelig herlig ut. Jeg må nesten finne en oppskrift på pai, så får vi se om det blir noe godt av det. ;o)

Ønsker deg og dine en riktig god helg!

uniktliv sa...

Åååååååååååå så supergodt ut .. jeg spiser med øynene allerede:)

Å garantert veldig lett å servere som syklubb mat også..


Ha en superfin helg .. så sees vi pluselig :)

Mine Blomster sa...

Detter er alltid et vellykket måltid... Den som ikke lar seg friste av dinne bilder her, har ikke sansen for mat. NYDELIG!!!
Jeg holder på å lage en matblogg nå. Men det er veldig i startfasen. Men ta gjerne en titt etterhvert. Med et fungsjonshemmet barn, handler alt om MAT for oss. Men jeg finner det veldig interesant!!
Ha en fin helg
til deg :O)
Hilsen fra Birgitte

Anonym sa...

GOD helg Lene:-)
Klem,Hege.

Anonym sa...

Vakre bilder av fristende delikat mat. "Tennene løper i vann"!

Klem fra mamma:-)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Det så kjempegodt ut, og noe jeg fikk virkelig lyst til å lage! Ha en kjempefin helg!

Klem Cathrine :-)

Anonym sa...

Hei:))

Endelig kom jeg inn på bloggen din, har forsøkt i flere dager, men har bare fått opp at denne siden inneholder ett eller annet som kan skade din data maskin. Men nå er jeg her:)) Jeg vil takke deg for kjempe fine ord du la igjen inne hos meg, tusen takk:)
Har hatt meg en koselig stund inne hos deg, veldig mange fine bilder og koselige ord.
En kjempe fin helg til deg:)
Klem Anita

lilleba sa...

Mat er skikkelig kultur, og delikate bilder gjør at jeg får lyst til å smake !
Ha en fin dag :)

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Lissie sa...

mmm.... ser kjempenydelig ut!