Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

27. jan. 2010

Marriott hotel i Toronto, Canada


Forrige uke var jeg og 3 venninner på konferanse i Toronto, Canada. Vi bodde på dette hotellet. Det var helt nydelig. Vi hadde hvert vårt soverom og bad.
 

Mellom soverommene var det en stue med kjøkkenkrok, når vi ikke var på møter satt vi her og skravlet og koste oss, gasspeis er supert både enkelt, renslig og varmende. I løpet av uken blir det noen fler bilder fra Canada-turen. Vi besøkte bl.a. Niagara Falls - et nydelig sted på vinteren også!9 kommentarer:

Magdalena sa...

nei, kjære, bare en liten svipptur til canada??

høres flott ut..!
klem¨¨*

Fru Luna sa...

Lekkert toalett!
Koselig blogg du har :)

Mor og datter sa...

Så utrolig gøy! høres ut som en bra tur ;) Gleder meg til å se og høre mer om den!!
klem

Datt sa...

Jeg vil også reise! :P Herlig hotell! :)

GroLinda sa...

Heisan Lene og velkommen hjem ;o) Ser ut som at du har hatt det helt supert i Canada! En opplevelse for livet ;o) Det var et nydelig hotell dere var på! Så heldig du er som fikk to så flotte stoler da! De var lekre :o) Nå får du synke inntrykkene du har fått på turen og kose deg. Ha en fortsatt fin kveld vennen min. Tusen takk for hilsenen.
Klem fra Gro :o)

sylvia sa...

hei ,
å så fint et hotell du har vært på,gleder meg til å høre mer,
ja du får opplevd litt av hvert.
ha en god kveld.
klem fra sylvia

Sologbolig sa...

Herlig 1 her såg det bra ut å være. Ha ein fin kveld.

Torilpia sa...

Så herlig .. må ha vært en kjempefin tur :o)
Gleder meg til flere bilder :o)

Ha ei fortsatt toppers uke - klem!

Hilde sa...

Så spennende!! Ikke mange som etter en slik tur blogger toalettet, men det var stilig do! Måtte fnise litt av do bildene... Kanskje en ide for norske hotell med en privat stue - høres hyggelig ut - gleder meg til bilder fra de berømte fallene...
HIlde