Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

8. mar. 2010

Om kvinner - fra barnemunn....

Jeg hørte et innslag med intervju av noen barn i en barnehage på P4 idag tidlig. Et riktig festlig intervju som ble sendt fordi det er 8. mars og kvinnedag.
Barna ble spurt enkle spørsmål om "hvem som lagde maten hjemme", "hvem som støvsuget og vasket", "hvem som vasket klær", "hvem som ryddet hjemme" osv. Svarene på disse spørsmålene var "Mamma" - alle var skjønt enige om dette og det var ingen som lot til å tenke på andre enn den kvinnelige delen av formynderskapet når de skulle svare på disse enkel spørsmålene.
Når journalisten derimot spurte: "hvem som så mest TV, lå mest på sofaen eller satt mest foran Pc'en?" var svaret entydig: "Pappa" .
Vel, vel man kan ha forskjellige meninger om hvem som skal eller bør gjøre hva i hjemmet, men det er fra barna vi får høre hva som virkelig skjer, ha, ha veldig artig innslag på P4.
Over ser dere en herlig gjeng med damer fra min familie, her er bestmødre, mamma'er, døtre, kusiner, tanter og nieser, svigermødre, svigerdøtre i skjønn forening.
Man kan si mye om kvinnene, men vi er noen flotte skapninger og bærer en kraft til å spre glede, godhet, omsorg og styrke ut til de omkring oss på en unik måte!
Vi kvinner er så ulike, men vi fortjener alle sammen anerkjennelse og kjærlighet fra de vi deler livene våre med. Her over får du en blomst, jeg har valgt et bilde med mange ulike blomster på, siden vi er forskjellig og liker ulike blomster.
Min oppfordring til oss alle sammen: spre glede og velduft rundt deg, slik at andre blir takknemlige for at du finnes....god kvinnedag!

6 kommentarer:

Beth sa...

Strålende innlegg!
Gratulerer med dagen!

Klem Beth...

Sologbolig sa...

Kjempeflott innlegg. Gratulerer med dagen.

Hjertedamas blogg sa...

Jeg elsker roser, så jeg sier takk!!! I mit hjem så snakker vi ikke så mye om kvinnedag. Jeg bor sammen med tre mannfolk og to jente vovver.Jeg gjør mye annet i heimen, men oppvaska er Gubbens!!! og helst mest annet også:DD Ha en fiiiin dag!! KlemZ

Fiolkransen sa...

Kjempeflott innlegg og flotte bilder. Håper du har hatt en flott kvinnedag!

Ps Har noe til deg på sia mi

Klem fra Thea

Refleksjon på livsvegen sa...

Flott innlegg!

Kalimera's blogg sa...

Hehe, herlig med barn som snakker rett fra leveren!
Ha en deilig uke.
Klem fra Helen