Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

21. mai 2010

Konfirmasjonstid

I mai er det høytider i rekke og rad. Vi har vært i 2 konfirmasjoner dette året, her kommer bilder fra en av dem. Tidlig vår, med vakre blå blomster på gresset, ungdommene og de som følte seg unge var ute og spilte på gresset etter middag.
Vi var på et vakkert sted nær Drammenselva. Blomstene på bordene var helt utrolig skjønne!
Borddekningen og omgivelsene inne var også vakre, tapeten og taket over lysekronen kunne jeg gjerne hatt hjemme....
Her er de 3 konfirmantene, neida. De ser ut som tre søsken, men hun i midten er mamma'n og hun lengst til høyre er konfirmanten. Nydelige bunader har de også!
Maten var deilig, forretten var en laksewrap, hovedretten nydelig indrefilet med tilbehør og desserten (som jeg ikke fikk tatt bilde av) var tropisk frukt med vaniljeis.
Det ser ihvertfall ut som det var god mat, her er en av konfirmantens yngre brødre - han var nok veldig sulten og har nok lært seg å gape høyt da han var liten....
Alltid koselig å komme til venner og familie i selskap, takk for en flott opplevelse og lykkeønsker til konfirmanten!
Ha en deilig dag!

5 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Koseleg med slike dagar..
Ein flott måte for familie og venner å møtest på..

sylvia sa...

hei Lene.
såå koselig et selskap du var i,å ja disse unge damer ser ut som søsken.
nydelige bilder du har tatt av alt sammen.
ønsker deg gode varme dager mot pinsehelg.
klem fra sylvia

Annelis hantverk sa...

Så vackra bilder från en fin fest! "Syskonen" var helt förtjusande i sina vackra klänningar!
Ha det bra!

Lolas datter sa...

Ååå, her var det mye vakkert, festkledde mennesker, detaljer fra festlokalet og nydelige blomsterbilder. Tenk å ha en så ungdommelig, vakker mamma som ser ut til å være søster til sine egne døtre! Nydelig alle tre i sine fine bunader.

Klem Lolas datter.

SNILLPIKE♥ sa...

Så koselige bilder fra konfirmasjonen dere har vært i. Ekstra koselig var det at konfirmanten, hennes søster og mor har bunad som er fra der jeg kommer fra, Sunnfjordbunad. Fikk hjemlengsel av å se på bildene. Min sønn ble konfirmert i herre-bunaden fra Sunnfjor for en mnd siden.

Ønsker deg en flott uke, klem♥