Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

23. nov. 2010

Julerengjøring på "Lenemora's kjøkken"

Idag har jeg vasket hele kjøkkenet, tatt bort absolutt alle dippdingsene mine, vasket ogver, under og alt som kan går i vaskemaskin og oppvaskmaskin der, nå stryker jeg gardiner og duker og setter på plass igjen, så er julevasken på kjøkkenet ferdig....
Begynner med julegardiner og litt julepynt på kjøkkenet nå, fra 1. advent blir det mer og mer rødt frem til julaften.
Jeg er fremdeles veldig glad og opprømt i forbindelse med å ha lagt boken min "Lenemora's kjøkken" ut for salg - fin julegave og plenty av tid til å bestille boken for dere som vil gi en inspirerende, stemningsfull kokebok til en venninne eller familiemedlem til jul.
Vil du ta en liten titt på boka, så følg denne linken: "Lenemora's kjøkken", her kan du også kjøpe den og få den levert rett hjem i postkassen!

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

En Trapp Opp sa...

Utrolig hva du får til!! Til inspirasjon for mange vet du. Får så lyst til å gjøre masse hjemme når jeg ser på bildene dine! Stå på Lene, jeg er kjempe stolt av deg! Klemmer fra "lillesøster".

Sjova sa...

Tenk å vere igang med jolevasken allereie?!Så flink, tek nok litt tid før den er tatt her i gården...Og så spennande med eige kokebok!Basert på dine eigne oppskrifter eller? Spennande...

Beth sa...

Det er såå deilig å få tatt en sånn rundvask på kjøkkenet!
Så moro da med egen bok, så flink du er?
Her er julegardiner og adventstjernen på plass på kjøkkenet, men får ikke laget noen blogginnlegg siden min data er frakoplet. Rommet der den står blir pusset opp. Nå tyvlåner jeg data`n til far i huset på hans nyoppussede kontor!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har fejat och gjort fint inför advent, härligt med ett nystädat kök. Vilken fin bok du har gett ut.
Och jätteroligt att du är med i min utlottning.
Kramar
AnnaMaria