Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

13. des. 2010

På kjøkkenbordet


Mandag morgen, ny uke, snart jul........
Vi har vært på koselig Oslo-tur med familien denne helgen. Juleforestilling med mange glade, syngende og dansende barn, deilige senger på hotellet, gaveshopping......
.....koselig treff med familie og morsom og hyggelig kveld med venner. Til slutt en deilig middag hos gode venner i Drammen. Som du skjønner har vi hatt en helg som har gitt oss gode minner å se tilbake på.

 Bildene idag er fra et stilleben på kjøkkenbordet, jeg elsker lyset i disse bildene.

Koppen har jeg fått av datteren min på 12 år, hun tenkte jeg ville like den - og hun kjenner meg godt, den er jo bare nyyydelig!. Her ser dere den med rester fra sommeren oppi, tørkede prestekrager og et lite kors - stemningsfult synes jeg..
God mandag alle sammen!

2 kommentarer:

Magdalena sa...

så vakker musikk... og så nyyydelige bilder,'sukk' høres ut som dere har hatt en minnerik helg, her har det gått i halseonde..
men go klem sendes,
¨¨'magny¨¨'

sylvia sa...

hei.
nydelig hos deg som alltid. en skjønn kopp, å flotte bilder, godt å høre dere har hatt en fin oslo tur,
blir ingen tur på Gro hit i morgen pga glatta,skjønner henne jeg.
ha en fin kveld,
klem fra sylvia