Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

13. jan. 2011

Baderom - 3

 Som du ser har jeg ikke gardiner i badevinduet, isteden har jeg fått kjøpt noen plastbiter med vakkert pelargonia-mønster på, som hindrer innsyn. De ble kjøpt på en slags designer butikk på Byporten senter i Oslo.

På hver side av vinduet har jeg hengt opp litt bkondebånd og noen zink-pynte-dingel-dangel. Jeg liker inntrykket dette skaper veldig godt.
 På utsiden av vinduet ser det slik ut nå om vinteren - det fineste jeg vet er når vinter er vinter - altså vil jeg ha snø ute når det er vinter. (Lett å si når det ikke er meg som måker...)
Liker så godt lilla og grønt sammen med de hvite, grå og sølvaktige tonene på badet. Sminkepungen fra Kremmerhuset gir det fine lille inntrykket. Kremen fra Elisabeth Arden bruker jeg på hendene og den lukter kjempegodt!

De søte øyeglassene har jeg kjøpt på auksjon.
Da er jeg ferdig med baderom-innleggene, ihvertfall for et par uker. Imorgen tenker jeg å vise deg den kjempefine strykebrett-trekket som mamma'n min har sydd til meg!


6 kommentarer:

Manne's hverdag sa...

VAKKERT, VAKKERT, VAKKERT!!!

Ha en fortsatt fin uke!!!

Hilsen
Marianne

Hjemme hos meg sa...

Nydelig!!!
Så mange herlige detaljer :)

Klem Anette :)

lilleba sa...

Vakre, avstemte farger, og vinduet er jo bærre lækkert !
Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Behindabluedoor sa...

Nydelig blogg du har og for noen lekre detaljer på badet..
Me Like!!!

Ha en fin kveld og helg tomorrow:)

Klemz

Besta sa...

Vakre detaljer på badet, likte godt det du har på vinduet.
Klem fra marilyn

MissMette sa...

Hei Lenemora ;)
Så flotte bilder du viser av baderommet ditt ♥ likte fargene og alle de fine detaljene du har… Lekkert!!! og nydelig vinterbilder uten for til deg :) Jeg lurte på hvor lenge det går an å få kjøpt boken din? – skulle gjerne ha bestilt denne, men må nok vente en stund da lommeboka sier nei… Håper det er muligheter til å kjøpe den senere… Ønsker deg en flott kveld videre, klem fra Mette