Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

19. mar. 2011

Bokstavinspirasjon

Norske Interiørblogger (NIB) inviterer oss bloggere til å vise frem hvordan vi bruker de poppulære bokstavene som er å få kjøpt overalt. 

Hos meg har bokstavene etterhvert havnet ute på terrassen og her ser dere bilder fra i høst hvor jeg hadde laget denne kransen og tok noen bilder sammen med godt brukte og litt shabby bokstaver.

Bokstaver kan fremheve et budskap som man forsøker å formidle på andre måter. Jeg har vært på jakt etter passe store bokstaver i "riktig" utførelse en lang stund, de skal henges utenpå dørene her hjemme og bokstaven skal si noe om det rommet som finnes innenfor døren. Har ikke funnet disse enda med de rette bokstavene tilgjengelig, så jeg fortsetter bare å titte rundt til jeg finner det...

Gammeldags fredag utgikk igår, følte det var riktig å vise respekt for de forulykkede og lidende menneskene i Japan. Men neste fredag braker det løs med Gammeldags fredag her i Lenemora's verden.
Ha en fin lørdag!

5 kommentarer:

Magdalena sa...

dette var frodig vakkert, du er så kreativ..
ha en fin dag!
magny

Uttan sa...

Så fint.

Ja jag gillar de bokstäverna och man kan ändra om till olika ord om man samlar på sig flera bokstäver.
Jag har i mitt inlägg idag två bokstäver som Jag ställt i vårt sovrumsfönster...nu står det VI och ett tag stod det LOVE.

Trevlig Helg!
Kram!

Beth sa...

Så fint du har pyntet?
Og bokstavene passet godt inn her...

GroLinda sa...

Kjempefine bokstaver Lene ;o) Du pynter så fint bestandig.
Tusen takk for gode ord hos meg. Trenger det nå. Setter utrolig stor pris på all omsorgen her inne i bloggland.
Ønsker deg og dine en flott helg videre.
Klem fra Gro :o)

Underberget sa...

Kjempefin dekorasjon! Størst av alt er kjærligheten!