Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

29. mar. 2011

Litt om Lenemora

  Vanligvis er dette en award-fri sone/blogg. Men for noen dager siden fikk jeg disse to nydelige awardene, som jeg setter så pris på . Med hver av dem følger en utfordring, som jeg gjerne tar, nemlig å fortelle litt om meg selv!
Jeg synes selv det er koselig å lese slike innlegg hos andre, derfor tenker jeg at det kan være flere som liker det. Vi kjenner liksom hverandre litt her - men det er veldig mye vi ikke vet om hverandre. Idag får dere vite litt mer om meg.
Stylish blogger award fikk jeg av "Huset i svingen"
Den andre fikk jeg av "Beth's småting" .
Utfordringen fra Beth ligger i å besvare følgende spørsmål:
1. Hvorfor begynte du å blogge?
I mars for 2 år siden kom jeg tilfeldigvis over en blogg da jeg søkte etter noe på nettet, jeg tenkte "Åhh, dette er jo akkurat slik hjemmeside som jeg har ønsket å lage!" Så så jeg at det stod "Lag din egen blogg" øverst på siden, da jeg trykket på den knappen var jeg igang og ble helt hekta...
2. Hvilke blogger følger du?
Jeg elsker blogger som formidler harmoniske bider som skaper stemninger. Jeg er glad i den nostalgiske, litt grå og shabby stilen, men trives godt der det er hvitt og mer ryddig også. Jeg følger alle slags blogger, det er inspirasjon og ideer å hente over alt!
3. Favoritt makeup merke:
Ha, ha nå må jeg le, for makeup er jeg lite interessert i. Vet ikke engang hva mascaraen i skapet heter, så dette kan jeg ikke svare på.
4. Favoritt klesmerke?
Ettersom kroppen forandrer seg og formene "strutter" må man jo velge seg merker som passer til formen. Det er mange merker jeg liker veldig godt, men som ikke kroppen min passer inn i. Jeg liker godt gammeldagse, litt victorianske klær. Går gjerne med lange skjørter og mammelukker under, det synes jeg er veldig stilig. Men jeg kan altså gå i helt "vanlige" klær også...... Noa Noa, Maggie Wonka, Line of Oslo, mais il est oú Le soleil er merker jeg har hengende i skapet.
5. Ditt "må ha" make up produkt?
Jeg bruker mascara hver dag, men ellers er det ikke mye avhengighet på dette området.
6. Favorittfarge:
Dette er vanskelig, for det har jo med hva man snakker om; interiør, klær, tapet el. Jeg er glad i grånyanser for tiden, men liker godt at det kombineres med en ren hvit og/eller sart lyserosa eller varm lilla. Det er ofte kombinasjonen av farger og grått/hvitt som gir det vakre inntrykket synes jeg.
7. Favoritt parfyme?
Har ingen favorittmerker, men når jeg kjøper en parfyme bruker jeg den helt opp og så kjøper jeg en ny, da synes jeg det er deilig å variere litt på lukten fra gang til gang. I skapet mitt nå står Jadore fra Christian Dior.
8. Favorittfilm:
Har ikke en favorittfilm heller, men jeg så en veldig bra film her på lørdag, den heter The pianist / Pianisten. Den var virkelig flott. Den beskriver en jødisk familie som bor i Warshawa da 2. verdenskrig bryter ut og hvordan de opplever dette og krigens gang frem til 1945. En film jeg anbefaler alle å se.
9. Hvilket land vil du besøke?
Jeg har en drøm om å besøke Australia og New Zeland en gang. Ellers liker jeg meg godt på en avsidsliggende øy i Thailand....
10. Fem ting du alltid har med i veska:
Jeg var litt flinkere til å ha med en innholdsrik veske tidligere, da barna var mindre, nå går jeg ofte hjemmenifra uten veske, med bare nøkler, penger og mobil i lommene.
Nøkler - kortholder - mobil - penn - notatbok - tyggegummi er vel de faste ingrediensene i vesken min. Ikke særlig spennende....
Utfordringen i "stylish blogger award" ligger i å fortelle 8 ting om seg selv:
1. Jeg er født i 1967
2. Har bodd 30 år i Oslo
3. Hadde langt hår til jeg var 35 år, vansligvis satt opp i en topp
4. Elsker å lese, for tiden er Francine Rivers min favoritt-forfatter
5. Har vært gift i 24 år og har 3 barn
6. Liker ikke hagearbeid
7. Kunne ikke lage annet enn tomatsuppe (fra pose) og koke pølser (som sprakk) da jeg giftet meg.
8. Elsker å ha det helt stille rundt meg.
Vil du ta utfordringen med å svare på spørsmål om deg selv, så vil jeg gjerne gi deg awarden. Det er så mange som synes det er litt slitsomt med disse awardene og utfordringene, så jeg lar det være opp til hver enkelt om de vil gjøre dette eller ikke.
Men jeg vil gjerne nevne 10 bloggere som jeg, av ulike grunner, setter spesielt pris på! (trykker du på navnet, kommer du til bloggen deres)
1. Villa extra, 2. Sjarmerende gjenbruk 3. Hvíttur Lakkrís 4. Irenes hus, 5. Hjemme best, 6. Lises hjertegleder 7. Mias interiør 8. Gunda M 9. The English kitchen 10. Passion 4 baking
Ha en fin onsdag!

6 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Hei. :)
Jeg synes det er veldig hyggelig å lese om hvem som er bak bloggen.
Har fått en tilsvarende award, men siden jeg har fått den før gjorde jeg den om til at de som leser bloggen kan stille spørsmål. ;)
Ha en fin kveld :)

sylvia sa...

hei Lene,
så koselig å lese om deg, å et veldig fint bilde av deg, syntes jeg hører stemmen din når jeg leser,
å ikke minst latteren din, så herlig,
ha en fin kveld,
å så koselig du nevner meg, tusen takk.
klem fra sylvia

Camilla sa...

Heisann.
Jeg fant deg gjennom Give Awayen min. Koselig at du vil være med.Lykke til!
Legger meg som følger hos deg og kommer gjerne tilbake:)
Klem Milla

MissMette sa...

Hei Lenemora, så koselig å lese litt om deg :) og gratulerer med velfortjente awarder... Jeg også har fått en slik award, men ikke fått tatt den ennå, kommer snart... Syns du har en herlig og inspirerende blogg, og masse herlige oppskrifter og bilder :)

Hvis du vil, så har jeg en GIVEAWAY hos meg... Ha en fortsatt fin uke, klem fra Mette

Beth sa...

Så koselig å lese litt "detaljer" om deg? :-)
Kunne godt tenkt meg den lekre hvite tunika`n din altså! Hehehe...

Anonym sa...

Gøy. koselig å lese litt om deg :D
ønsker deg en fin kveld
/myr