Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

1. okt. 2010

En liten tur i Stavanger


Stavanger er en sjarmerende by synes jeg, har ikke vært der mye og lot meg skikkelig bli revet med av skakke husfasader i alle regnbuens farger, vakre blomsterbutikker og koselige smug. Bli med meg og se hva jeg tok bilde av på en liten formiddagstur i Stavanger i september.
Her kan man sette seg ned og ta en kopp kaffe med bokhyllen i butikkvinduet som bakgrunn.
Blomsterbutikk-eiere er stort sett utrolig flinke til å dekorere utenfor butikkene sine, denne butikken var spesielt nydelig synes jeg..., legg merke til de vakre og kreative kransene.

Foran mange an de eldgamle, hvite husfasadene står det vakre krukker med nydelige blomster, legg merke til brosteinen som gjør inntrykket bare helt skjønt her.

Under ser du en av de flotte oppsatsene som blomsterbutikken hadde satt ut.

Et smug ned mot havet

Ønsker alle som leser en fin dag, og tusen, tusen takk for alle koselige kommentarer!

6 kommentarer:

Gammel stil sa...

Kjempefine bilder:) Du er så flink, Lene:)

Goood helg:)

Klem fra oss:)

Anonym sa...

Ser ut til at du har hatt en deilig rusle tur i Stavanger..
Mange flotte blider

God helg
Klem M

lilleba sa...

Slik en romantisk by !
Flotte bilder.

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Anonym sa...

Så nydelig det er der,har aldri vært i Stavanger men fikk lyst på en tur etter å ha sett disse bildene. Takk for titten. :)Klem.

fru Dyregod sa...

Så nydelige bilder! Rent så en får lyst til å ta en tur til Stavanger!

Little Cottage sa...

Byen hvor mine foreldre fant hverandre sist paa 50-tallet;- hun en spretten Nordlandsjente, han var en mere alvorspreget bankmann!
Jeg vandret gatene sammen med dem, iallefall 15 aar siden, og det var saa soett! Gamle Stavanger, brosten, smale gater og mange minner for dem!
Takk for innlegget :o)
-Sylvi