Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

22. apr. 2009

Hverdagsgleder

Sitter og koser meg på kjøkkenet - elsker våren! Og koser meg med å planlege litt for terrassen og hagen.Varme kanelsnurrer hører hverdagen til!!! Det er bare såå utrolig god lukt som sprer seg når bollene hever for ikke å snakke om når de endelig kommer seg ut av ovnen, brune og saftige!

På veggen over kjøkkenbordet henger gamle saker bestemor hadde i sin kjøkkenskuff - glad jeg får nyte synet av dem en helt vanlig onsdags formiddag - det gir en opplevelse av man er en del av en lang rekke med mennesker som er flettet inn i hverandre og som byger livet ut fra tidligere generasjoners erfaringer og livstro.


Er så glad og takknemlig for alle dere som tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar, det gjør min verden gladere!!
TUSEN TAKK

4 kommentarer:

Janne sa...

Ble rent inspirert jeg nå... Det er vår!!!! Deilig å tenke på alt vi hasr foran oss.. Ha en flott dag!

Synnøve sa...

Mm, nå fikk jeg lyst på boller:))

Så mye fint du har etter bestemoren din.
det er viktig og ta vare på ting etter de som var her før oss.

Ha en fremdeles fin dag:))

Anonym sa...

Hei:)

Så koselig at du offte titter innom hos meg:)))

Deilig med hjembakt,fikk lyst til å bake..
Utrolig gøy å ha gammle ting etter besteforeldre. Har litt etter mine og det er så koselig å tenke på at det er noe de brukt og vært glad i.

Ha en fin kveld.
Klem Anita

SNILLPIKE♥ sa...

Heisan:-D
Det er så koselig med ting som har stor affeksjonsverdi for en. Kanskje ikke så mye verdt i kroner og ører, men det er ikke alltid det som betyr noe her i livet.

Fortsatt fin uke, klem.