Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

23. mai 2009

Min bestemors hattenål og min mammas vakre hjerte


Dette vakre hjertet har mamman min sydd til meg da jeg hadde bursdag, er hun ikke flink og snill? I hjertet er det stukket inn en hattenål, som mamman til mamman min brukte på 40-50 tallet.

Hattenåler ble brukt på den tiden da damene gikk med hatter og hadde langt hår. For å få hatten til å sitte riktig og ikke blåse eller falle av, satt man den fast med en nål som man stakk godt fast både i hatten og håret (som var oppsatt i knute eller lignende)


Jeg fikk ikke bare ett hjerte av mamma til bursdagen må du vite, jeg fikk et hjerte for hvert av barna og et for mannen som jeg deler alt med. Et lite reir av romantiske nydelige hjerter dekorert med blonder, perler, diamanter og massse kjærlighet.

Mitt lille blogge-kvarter er over for idag, men kanskje jeg titter innom igjen litt senere....
Ha en flott dag med mye sol og varme!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh,så nydelige hjerter mammaen din har sydd til deg, de var bare helskjønne, romantiske og søte. Slike gaver er de BESTE:)) De er laget av mye kjærlighet,Mammaen din er flink:)
Ha en fortsatt fin lørdag og helg!
Klem:)

frøken olsens drømmer sa...

Å de var virkelig fine så fint med detaljer ..hun kunne jo gjort butikk av det :))
ha en fin fin lørdag

SNILLPIKE♥ sa...

Så mye varme og omtanke det er i slike gaver, du er en heldig datter og hun en heldig mor. Fortsatt fin helg til deg og dine. Klem

Janne sa...

Kjempenydelig!!

Mia, New Room Interior sa...

De hjertene var fantastisk fine! Tar hun bestillinger eller? :-) Ja, er kjempeglad for huset! Gleder meg til å komme igang, både med hus og hage, selv om det er en stooor jobb vi har foran oss! Godt jeg har en flink snekkermann! :-) Ha en fin lørdagskveld! Klem-Mia

Anonym sa...

Kjempfin blogg Lene. Titter stadig innom. Du inspirer jo stadig med nye innslag. Hils Lise og si at hun er knall god på den symaskinen og ikke minst kreativ. Jeg har jo sett mye av det hun har laget.Utrolig flott! Eplet har ikke falt langt fra stammen både for deg og henne.

Klem Kim-Heidi

moa sa...

hei,hei...
for et skjønt hjerte..
hattenåler er så herlig!

vakre bilder hos deg -
moaklem

MariMaja sa...

Herlige flotte hjerter du har fått hos mammaen din!!
Klem fra Maja

Gro sa...

Så nydelig hjertet var! Jeg håper du får bra respons på konkurransen din - jeg lagde likeså godt et innlegg om den! Nå har jeg en konkurranse også - håper at mange vil fine veien til meg også... Klem fra Gro!

Lisas hjem og skatter sa...

snakk om kjærlighetsgave, Lene :) de var bare helt nydelige.. alltid koselig med ting som er håndlaget - med kjærlighet og omtanke! Til og med navn på de - helt fantastisk!

Håper at du og dine har hatt ei fin helg :) vi har kosa oss en hel massse! Sol og blå himmel :) herlig!!! Virkelig en smak av sommer :)

klem :)

M sa...

Så nydelig de var, og hyggelig å ha en gammel hattenål som har vært i familien.
Klem fra meg

Guttemamma sa...

Nydelige hjerter,skjønner hvor du har kreativiteten din fra:-)
Hattenåler....små skjønne smykker,damene før kledde seg nok mer feminint enn oss,norske damer i allværsjakker og joggesko...:-)

Unknown sa...

Du og du, for noen vakre hjerter og for en kjærlighet som må ligge bak.. det er så fint det du skriver om deg og mannen din også. Berikende...
Ellers likte jeg ukas sitat godt, det er sååå sant, det der... ;-)

Ønsker deg en deilig ny uke, Lenemora..
Klem fra Nanni :)