Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

8. jun. 2009

Litt av hvert på en mandag

En deilig mandag er over, har fått gjort litt husarbeid (hardt tiltrengt sådan - mann og barn var hjemme "alene" i helgen...)
Det har vært deilig sol, men ganske kaldt i lufta.
Sitter nå å koser meg i sofaen med flatbrød, rømme og fenalår, nam, nam skikkelig sommersnakcksemat!

Fikk vært hos frisøren idag også - bilde er fra et tidligere besøk. Alltid så underholdene med bilder tatt i frisørstolen. Man blir liksom så utrolig tøff med litt aliminiumsfolie i håret....
Det er jo så utrolig mange nyyydelig blomster ute for tiden, så jeg bare MÅ ta noen bilder for å vise dere. Alle blomstene på bildet vokser i hagen her hos oss.


For dere som enda ikke har oppdaget Frida's trekning, må jeg bare si: Her har hun sydd en kjempefin taske som hun vil lodde ut. Den er sydd i lin med et flott broderi foran og ensfarget bakside. Den er foret også.
Tasken er kjempefin til å oppbevare ting i eller legge nøste oppi når man strikker og hekler, da forsvinner ikke nøste over alle hauer...
Så gå inn på Fridas blogg (trykk på bilde)og meld deg på, kanskje du blir den heldige!
Til slutt vil jeg bare si TUSEN TAKK til alle som titter innom og legger igjen koselige og oppmuntrende hilsner, jeg blir så glad når jeg leser dem!


12 kommentarer:

Frk. T sa...

Heeei!: )

Hihi, så søt du var med folie i håret, finnes ikke noe bedre enn frisørbesøk - alltid deilig med litt forandring!: ) Og når du skrev det, kom jeg på at jeg skulle ha bestilt en time selv.. Så takk for "påminnelsen"; )

Så heldig du er som har hagen full av lekre blomster.. Virkelig nydelig! Skulle ønske jeg også hadde grønne fingre, sukk..

Ønsker deg en herlig uke,

Klem fra meg: )

Virre sa...

Nydelige blomsterbilder du har ahtt...ja, det er vakkert ute nå om dagen med alt som dukker opp fra jorden og dufter deilig på alle hjørner. Ordentlig deilig med en "mini spa" hos frisøren...føles så godt etterpå :)

MariMaja sa...

Kult med folie i håret gitt ;)
Flotte blomsterbilder!
Klem fra Maja

liven sa...

Så flott du var da:o)
Man føler seg jo riktig lekker når man sitter i frisørstolen....hihi
nydelige blomster hos deg:o)

ha en fin tirsdag:o)

Lisas hjem og skatter sa...

hei hei Lenemora :)

helt enig med deg i at det er utrolig mye fint som springer ut i full blomst nå for tiden.. :) elsker retten og sletten blomster!

Flink du har vært som har fått unna litt husarbeid.. jeg skulle også ha gjort litt. Men, er blitt forkjøla og sitter bare å synes synd på meg selv :) neida! vi var på Levanger i helga.. skjønner ikke hvordan vi 3 kan skitne til så mye klær.. har hopet seg opp i skittentøyet kan en trygt si :) men, er på vei mot bunnen nå - faktisk!

Herlig å ordne seg til frisøren!!! Du har jo så fine fargenyanser i håret ditt :) søtt bilde av deg :) alltid koselig å se bilder av de man skriver med her inne!

Må tilføye at du har blitt kjempeflink til å ordne slike bildemontasjer!!! en fryd å lese innelggene dine!!

Ha en riktig så fin dag snuppa!

klem!

Anonym sa...

Så tøff du er som stiller på bilde med folie i håret-kult:-)
Takk for tipset om bilderedigering!!
Ha en strålende dag, klem Hege.

GundaM sa...

Herligheten tør du ta bilder av deg hos frisøren...? Du er tøff! Noe av det verste jeg gjør er å gå til frisøren og å ta bilder der...Huttimeg tu, da er jeg sur da. Hihi

ha fortsatt en fin uke der ute Lene!

Jannicke sa...

..hehe, tøff med folie, ja :o)

Du tar nyyydelige bilder!
Klem J.

Missfryd sa...

Hei:-)
Jeg har vært hos frisøren i dag og fått litt lyse striper i håret. Vurderte IKKE å ta bilde med plasthetten trykket ned i pannen...Men du ser SÅ søt ut hos frisøren:-) Nydelig blomster:-)
Klem Ingrid

MariMaja sa...

Ja jeg skjønte at det måtte være Lenemoras datter hu der Frida;)
Utrolig flink jente!
nattaklem fra Maja

AK sa...

Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Har ikke vært innom deg før heller, men glad jeg fikk sjansen nå! Kjempefin blogg syns jeg, hitkommer jeg igjen! Ha en flott dag, klem fra AK

Villa Kos og Kaos sa...

Hei kjære deg!
Takk for alltid koselige kommentarer fra deg!
Flotte blomster i hagen din!
Og nok en gang takk for tipset om foto-redigering...har tatt det i bruk jeg også, det var jo bare supert!! Og så enkelt!
Det liker vi!
Aldeles bedårende frisør bilde altså!
Du er ei herlig jente!
Ha en flott dag, jeg skal gå inn på trekningen til den flinke Frida!
Stor klem fra Gunn-Cathrine