Nå er tiden for å sitte ute/inne og kose seg med skalldyr! Skalldyr er en enkel måte å lage fest på - her trengs minimal forberedelse.
Lettvint for oss vertinner å kjøpe skalldyrene på brygga eller i fiskedisken og bare komplimentere med deilig loff, dill, sitron, godt smør og avocado - så er festen i boks.
Nesten alle liker skalldyr og skulle det være noen som ikke tåler eller liker det, kan de få et kyllinglår isteden.
Kongekrabbe er virkelig nydelig på smak, litt dyrt, men da får man unne seg det lille ekstra en sjelden gang.
Da håper jeg du fikk tips til å invitere gode venner eller folk du vil bli bedre kjent med over en sommerlig kveld.....
8 kommentarer:
Den sjømaten så temmelig herlig ut ja,ble sulten jeg nå.:) Flink til å dekke bord er du. Klem til deg.
Skalldyr er kos, men ikke for alle.
Desverre finnes det mange som har skalldyrallergi, noe som slett ikke er å spøke med.
Jeg er desverre en av dem og flere av våre venner også...
Men det er lekkert å se på et flott dekket bord!
Kos dere!
Klem Beth...
Mmmm så gott- OCH vackert! Alltid skönt när maten är enkel att förbereda också. Ska faktiskt ut på skaldjursmiddag om 1 timme med väninnor så nu blev jag hungrig:)
Kram Cilla
åå dette så godt ut,
jeg kan spise masse av reker.
nam nam.å herlige bilder.
ha en flott kveld min venn.
klem fra sylvia
Flotte bilder og mat!!
Skalldyr er en absolutt favoritt og ja,.. utrolig enkelt å tilberede!! God ide med kyllinglår som alt.!
Inspirerende blogg!
Kristin på Akeleiegården
Kongekrabbe har jeg aldri smakt,men ellers er jeg enig. Skalldyr er helt ålreit.
Klem
JA, slik vil jeg ha det i sommer.
Utrolig flotte bilder av delikat mat. Her "løper tennene i vann". Du inspirerer til etterfølgelse.
Klem Lolas datter.
Legg inn en kommentar