Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

30. nov. 2010

En annerledes julekalender


Dagen før 1. desember er definitivt pakke-inn-dag nr. 1! Idag har jeg pakket de siste 48 gavene i dette årets julekalendere. Men jeg har også funnet på en ny ting dette året.
Mannen min skal også få en slags julekalender! Rett og slett fordi han fortjener det!
Jeg tror jeg fikk ideen på en blogg for et par måneder siden. Jeg skriver altså en hjerte-lapp til ham hver dag som jeg henger på den broderte julekalenderen vår. På hver lapp står det oppmuntringer som handler om han. Jeg tror han blir glad for en liten oppmuntring hver morgen eller når han kommer hjem fra jobben.

 Her ser du julekalendrene til de tre håpefulle her i huset. Litt forskjellig stil ettersom hver enkelt liker. Eldstemann er en gutt på 19 år, han får zinkbøtta. Eldstejenta bor i USA dette året som utvekslingsstudent og har allerede fårr tilsendt kofferten full av spennende gaver for ulike dager. Minstejenta får den hvite kurven.
 Har man tid og mulighet er det utrolig koselig å lage slike gave-kalendere. Sikkert en ide og lage det til gode venninner eller eldre mennesker som trenger en koselig oppmuntring hver dag i adventstiden. Fin måte å spre glede på er det ihvertfall!

8 kommentarer:

Fjordheim sa...

For en koselig ide å skrive lapper for hver dag til sin kjære.
En ide å ta med seg til neste år.
Ha en god kveld :)

Anonym sa...

Så koselig med kalender til din kjære også. tenker han blir glad for det..

Nydelig sang av Carola fikk jeg også med meg... herlig

Ruter & Hjerter sa...

Nydelig tanker og utførelse!
Mannen din er heldig:)

Crinoline sa...

For en god idè og jammen må du være en omtenksom og snill kone også.Ønsker deg en fin adventstid.

Jorunn sa...

For en utrolig søt ide!! Heldige mannen din :) Man blir aldri for gammel for julekalender ;)

Heidi sa...

Så koselig adventskalender du har laget for mannen din!

Beth sa...

Ja, vi burde kanskje bli flinkere til å glede noen med en sånn kalender?

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Så mange fine juelkalendere du har laget, og det er mye glede i hver pakke, så det er en jobb som er vel verdt å ta, ikke sant! Mannen min får også julekalender i år, som han er uvitende om foreløbig! Jeg hang den opp når jeg sto opp kl. 5.25, og jeg er spent på reaksjonen! Ellers har jeg vært med å bidra med kalenderpakker til 4 barnebarn, så jeg har pakket og pakket!

Ha en god advent, og stikk gjerne innom julekalenderen som starter på bloggen min i dag - den er til alle kvinner og mødre!

Klem Cathrine :-)