Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

27. des. 2010

Dekk et nostalgisk romjulsbord


Romjulstid er tiden for hyggelige familie-besøk og selskap med venner. Jeg har dekket et nydelig bord med de asjettene og bestikket jeg har liggende i skap og skuffer. Håper du kan bli inspirert av disse bildene, kanskje noen nye og gode ideer også?

Under hver tallerken har jeg lagt en gammel brikke i hvit. Serviset er gammelt PP, bestikket er flat rose og hvite, gamle kniver som er lagt på betikk-holdere som jeg fikk kjøpt i en bruktbutikk.

Når jeg dekker et bord, er det detaljene som telller.


Bordkortene har jeg satt sammen av et gammelt eggeglass, gamle kakeformer som tidens tann har satt sitt merke på og et bitte lite bilde av hver gjest, limt i midten, prikken over i'en er den tørkede rosen, men man kan jo fint putte en levende blomst her også og helle vann i eggeglasset.


6 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

woooow såååå stilig og fiiint !

Likte såå godt de bordkortene du har laget, kjempenydelig var det:)

Fortsatt god romjulstid !

Klem Hilde :o)

Christine C sa...

Virkelig nydelig pyntet bord! De bordkortene var utrolig fine og originale :-)) Takk for masse inspirasjon og fortsatt god jul!

Anonym sa...

Herlig bord du har dekket
Flotte bordkort

Lolas datter sa...

De "bordkortene" var en kjempefin ide og ble veldig personlige.
Ønsker deg fortsatt gode romjulsdager!

lilleba sa...

Det var et vakkert bord !
Mange gode ideer..
Ha en fortsatt god jul, og et fremgangsrikt nytt år :)
Klem fra Lilleba

Jorunn sa...

Nydelig dekket bord med mange lekre detaljer! Romjulen brukes også av oss til å besøke og å få besøk. Det er jo så koselig. Og ekstra koselig blir det å sitte rundt et lekkert dekket bord :)