Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

22. des. 2010

Se hva jeg fikk igår kveld!

 Igår kveld ringte det på døren og der stod blomstermannen med pakke til meg! Inni pakken lå det en vakker bukett med hvite tulipaner, furukvister, kongler og litt sølvglitter - jeg smeltet pladask, ble varm i hjertet og fikk en våt flekk i øyekroken.

Jeg visste - uten å se på kortet - hvem blomstene kom fra, det er min venninne Marit, i Sandnes, hun sender meg en bukett med nydelige tulipaner hvert år en av dagene før jul.
Jeg elsker denne julegaven! 
 Jeg har flyttet den litt rundt, men som alltid tidligere, havner den i kjøkkenvinduet, som er et blikk fang når man "entrer" huset her hos oss.
Idag har jeg vasket, ryddet og skiftet på senger, det har de flinke barna her også gjort. Så ikveld lukter det rent og er ryddig til julen kommer hit til oss. Det skjer nemlig en dag tisligere enn hos de aller fleste. Her startet julen lille julaften kl. 17. Det er fordi mamma'n min har bursdag og det feires med torskemiddag på riktig sørlands-vis. Imorgen skal mamma få boken jeg har laget til henne "lenemora's kjøkken" HUn har ikke sett i den - og har vært kjempeflink til å vente til dagen sin enda jeg har solgt den her på bloggen noen uker.

For dere som leser bloggen min, vil jeg bare si at dere kan glede dere til imorgen, for da feirer jeg mamma's bursdag med en jule-trekning i Lenemora's verden. Så følg med!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er bare såå nydelig med hvite tulipaner.. det hører med til jul
Kos dere i morra.
Her vasker og steller jeg alt jeg kan..
KLem

Besta sa...

For en nydelig bukett:) Ville bare ønske deg en God Jul, håper du får noen fine dager sammen med dine.

klem fra marilyn

Unknown sa...

beautiful flowers!
God Jul
Mari from Italy

sylvia sa...

hei.
åå så nydelig en bukett du fikk, så herlig en gave å få før jul,
ønsker dere en fin kveld, å kos dere masse i julerent hus, det er det ikke her,men i morgen.
klem fra sylvia