Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

5. jan. 2011

Sunn inspirasjon!

Det er januar og mange av oss trenger litt sunn inspirasjon for å minske julefettet som har lagt seg rundt magen.......
Derfor tenkte jeg at disse friske, deilige salatene kunne være inspirerende å se idag. Den øverste salaten er laget av min venninne Marit, hun er superflink til å lage mat.
Salaten på bilde over er laget av venninnen min Kim Heidi, som lager nydelige salater som tilbehør når jeg er så heldig å være på besøk der.
Jeg synes ikke det er nødvendig å fortelle hvordan salatene skal lages, dere ser ingrediensene, så bildene er nok tenker jeg.
Denne salaten er det jeg som har laget, den er hel-grønn med litt balsamicoeddik på toppen og som tilbehør serveres fetaost i terninger, små søte tomater og sesam-pinner som du kan finne oppskrift på i boken min "Lenemora's kjøkken" eller her.
Gode ønsker for deg idag!

3 kommentarer:

Lolas datter sa...

Ååå, dette ser jo supergodt ut!! Disse nydelige bildene av delikate salater inspirerer virkelig, takk Lene!

Linecas have sa...

Himmel for en vakker blogg!
Nesegrus beundring her. fordi du spiller jo den fineste låta jeg vet om noensinne og bildene dine er helt fantastisk flotte. Ja her blir jeg en stund.
Hilsen Line-Cathrin

Solstrålå sa...

Nå fikk jeg vann i munnenHa en fin kveld!
Koselig å hilse på deg og den innspirerende bloggen din!
Goe klem fra sol