Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

19. feb. 2011

Koselig på kvinnelunsj

 Disse bildene har jeg tatt idag da jeg var på lunsj sammen med 90 andre damer. Kjempekoselig og masse nydelig mat!
 Skikkelig koldtbord hadde de stelt istand og rundt bordene gikk praten i ett som dere sikkert kan tenke dere når såå mange damer er samlet på et sted.


Her ser dere et dårlig oversiktsbilde av matbordet og plastglass, gafler og kniver, koselige rosa servietter og blomster på alle bordene selvsagt.
Det var denne herlige dama, som jeg av og til spiser lunsj med, som inviterte meg. Hun hadde ansvaret for utlodding også og hadde en svær kurv med innpakkede gaver som ble loddet ut på et lodd alle fikk utdelt da de ankom lunsjen. Damer elsker overraskelser vet dere, så stemningen var høy.
Etter å ha spist koldtbord var det litt opplegg med intervju av ei dame og noen kloke visdomsord fra noen andre damer, før vi drakk kaffe og spiste deilige kaker.
En skikkelig fri-lørdag med full oppvarting for oss damer.
Det var "Jesuskvinner, Aust Agder" som arrangerte gilde. Tror jeg tar meg en tur neste gang de inviterer til fest også, dette fristet virkelig til gjentagelse!

Ha en fin lørdagskveld!

6 kommentarer:

Lolas datter sa...

Så hyggelig å være på lunsj med 90 andre damer! Nydelige bilder av den delikate maten også!
Fortsatt god helg :-)

Helle sa...

Hei Lene!

Kvinnelunsjer er bare veldig inspirerende og alltid veldig koeslige, samtidig som man får deilig mat!

Unner deg det i en travel hverdag :)klem helle

irene sa...

Å så koselig! Kanskje jeg blir med neste gang...

Klem Irene

Fjordheim sa...

Har vært på en del Jesus Kvinner treff jeg også. Det bruker å være veldig bra. Ikke dumt med en lørdagslunsj. Her er det samlinger på en ukekveld i måneden, og da serveres det bare kaker og litt frukt. Men det er alltid skikkelig julebord. Masse god mat og utloddning.
Ønsker deg en god søndag :)

MissMette sa...

Hei Lenemora
Så veldig koselig ut, og masse nydelig mat ♥ Nydelig stol fra Home & Cottage, så veldig god ut og passet veldig godt inn her hos deg… Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg, klem fra Mette

Ruths datter sa...

Så trivelig dette ser ut Lene.Ble reint sulten jeg. Der ble en vel mettet på mer enn en måte,tenker jeg. Fortsatt god helg