Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

15. feb. 2011

London


Nib oppfordrer til å legge ut tips og innlegg om London, så kommer det noen bilder her i Lenemora's verden.
Jeg har vært i London mange ganger, man blir ikke fort lei av den byen, nei. Nok av serverdigheter og interessante ting å ta seg fore, for ikke å snakke om alle butikkene det går an å ta en "tur innom".
Big Ben og Buckingham palace er jo enormt flotte bygninger som ligger like ved hverandre, med Westminister addey imellom (se bilde lenger nede) Det er nærmest ubegripelig å forstå hvor flinke de som bygde disse bygningene har vært.

 
Westminister addey, der de kongelige bryllupene og begravelsene finner sted. Virkelig verd et besøk innvendig også, utrolig flott! Har desverre bare bilder utenfor. 

 Kirken har over 1000 år med historie bak seg, trykk på denne linken, så kan du lese nærmere.

Men det er også svært koselig og sjarmerende å vandre rundt i området Notting Hill (se bilde under) jeg har desverre ikke tatt særlig mange bilder herfra, men nedenfor ser du et spisested der utsiden av bygningen er dekorert med blomsterpotter, veldig artig.

Her ses bloggerinnen, som har funnet en passende bil for oppholdet, he, he.

Ingen kommentarer: