Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

16. feb. 2011

Middagstips: kyllingkjøttkaker


Det hender jeg setter pris på en liten input når det gjelder middagsretter, det er ikke alltid så lett å fornye seg fra uke til uke...noen som kjenner seg igjen? Derfor gir jeg bort en deilig oppskrift på  kyllingkaker som vi har brukt flere ganger. Det er yngste datter på 12 som lager disse hjemme hos oss, det er hun som har tatt bildene også.
  Kyllingkjøttkaker
Ingredienser for 3 porsjoner:
400 g kyllingkjøttdeig
1 stk egg
1 ts salt
½ ts pepper
¼ ts malt muskat


 Rør kjøttdeigen godt inn med egg, salt og krydder. Form deigen til runde kaker og stek dem i litt smør

 Hvis du vil, kan du brune dem lett i stekepannen og deretter sette dem i en ildfast form i stekovnen på 180 grader i ca 15 min (ettersom hvor store de er, sjekk at de er gjennomstekt før du serverer) enkelt og greit, synes jeg.
Som tilbehør er grønnsaksstuing deilig, vil du ha en kjempeenkel oppskrift på den, så trykk HER. Der får du også min oppskrift på hjemmelaget potetmos, som vi her i familien elsker og derfor har minst en gang i uka.

Da gjenstår det bare å ønske alle en fin onsdag, uansett hva du velger å ha til middag!5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Tusen takk! Gleder meg til å prøve dette med det første. Gleder meg over oppskrifter som ikke er så innviklete - jeg er ingen gormetkokk. Denne var lettvint og grei. Tusen takk!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Tusen takk for oppskriften - den skal jeg teste ut! Vi bruker mye kyllingkjøttedeig, og synes det er like godt som vanlig kjøttdeig! Og mer kolesterol-vennlig da! Flotte bilder den unge damen har tatt!

Med ønske om en fin dag og klem fra
Cathrine :-)

Anonym sa...

Kjempegod middagsrett....jeg har vært så heldig og få være middags-gjest når yngstemann har laget og servert denne!
Hilsen en stolt bestemor :-)

InstatreffNorge sa...

Så flink hun er da! Flotte bilder og ser ut som kjempegode kaker:)
Ble jeg sulten her..

ha en fin kveld:)

Klem Lise

irene sa...

Ser veldig gott ut!
Skall pröve!
Ha en fortsatt fin kveld!

Klem