Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

2. feb. 2011

My kitchen - by vinter - 2

 Idag får du flere bilder fra mitt kjøkken, ved denne benken lager jeg mye mat, baker og titter ut av vinduet på folk som går forbi.
 Jeg liker å ha vakre ting stående fremme, de gleder meg hver dag og gir meg den gode følelsen jeg liker. Den gamle strå-mønster-kaffekannen har jeg kjøpt på Second hand i Sverige. Trykk HER, så kommer du til et tidligere innlegg med nydelige bilder av denne kannen.
Av og til kommer jeg over fat med brunt mønster fra gamle dager, da er jeg ikke sen om å finne frem lommeboken, de er så nostalgiske og vakre!
Oppå kjøleskapet har jeg gamle melkeflasker, Norgesglass ++ og en hjerteranke som henger nedover og myker opp den "ikke-så-pene" kjøleskapet. Gardinene er laget av en gammel liten duk, to gamle kopphåndklær og noen meter blonde som er snurret og dandert rundt gardinstangen.

Takk for gode kommentarer og bekreftelse på at blomstene i forrige innlegg var anemoner. Det blir flere anemoner her i løpet av noen dager, har tatt mange utrolig fine bilder av dem og skal sette dem sammen til noen vakre montasjer som jeg håper vil glede deg!

2 kommentarer:

Behindabluedoor sa...

Flotte kjøkkendetaljer:)))
Ha en fin dag.
Klem

sylvia sa...

hei.
vakkert, vakkert,
klem