Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

16. feb. 2011

Vil du stemme på meg tro?

 Her laver snøen ned idag, det har snødd nærmere 40 cm på to døgn! Da er det ekstra koselig å se bilder av vårlige tider som skal komme om ikke så lenge.
Jeg er med i en foto-konkurranse hos Anne på Moseplassen "Frk. Solslikk", denne gangen er det nesten 100 bilder å stemme mellom, mange flotte og nydelige. Mitt bidrag ser du over, jeg har kalt henne frk. Hvitveis. Har du lyst å stemme på en av bildene (og gjerne på meg!!!) så kan du følge linken HER.

4 kommentarer:

Randis side sa...

Har nok stemt på deg :) Håper du stemmer på meg også ;) Lille frk Steinbryter i gruppe 8! :) Ha en fin kveld! Og lykke til i konkurransen!

Ingvild sa...

jeg har selvfølgelig stemt på deg- et nydelig bilde :)

Lolas datter sa...

Nydelig bilde....snart kommer våren med de første hvitveisene. Det drømmer vi om midt oppe i alle snømassene! Da stemmer jeg på hvitveisen din.

Helle sa...

Selvfølgelig stemmer jeg på deg Lene! Du er heltfenomenal til å ta blinkskudd og koselige bilder. Jeg blir veldig inspirert av å lese bloggen din, tusen takk for at du bruker så mye tid på det! klem Helle