Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

25. mar. 2011

Gammeldags fredag 25.03.11


Nydelige gamle blonder, det er få ting som er vakrere enn det....

Jeg har laget et stilleben av blondene/nupperellene som står fremme i stuen. Fatene og glassklokken er kjøpt nytt, men blondene, den vakre, bittelille hekle/nuperelle-nålen er gamle.
Jeg kom over disse blondene og nøstene i Sverige i en Second Hand butikk, kostet nesten ingenting.
Second Hand er navnet på butikker som selger gamle og brukte ting som folk gir fra seg. Ofte har de ikke oppe mer enn et par dager i uken, for all arbeidsinnsats drives på frivillig basis. Pengene de får inn går til nødhjelpsarbeid og misjon. Stemningen i butikken lørdag morgen, rett etter at dørene har åpnet, kan sammenlignes med et norskt loppemarked.

Har du noe gammelt å vise frem, enten det er klær, servise, vaser eller nipsgjenstander så er jeg veldig glad om du lager et innlegg på din egen blogg og linker det til dette innlegget (se brukerveiledning under). Bruk da denne lille "Gammeldags fredag"-knappen og link til dette innlegget fra bloggen din. Det er anledning til å linke helt frem til kl. 23.59 ikveld.
Det er så artig å være fler som blogger om samme tema på samme tid, dessuten er det lett å oppdage nye bloggere som man ikke kjente til før. Trenger du litt mer informasjon, kan du trykke på denne linken: "GAMMELDAGS FREDAG" der ligger også link til det første "Gammeldags fredags" innlegget.
Jeg sender gjerne en oppmuntring til en av dere som bidrar med innlegg, premien er ikke bestemt enda og jeg trekker bare en tilfeldig fra innleggene. Vinneren kunngjøres her på bloggen på lørdag.
Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen til Gammeldags fredag! 

OBS! Hva synes dere om å flytte gammeldags fredag til lørdag? Etter at jeg begynte med Gammeldags fredag, har jeg blitt klar over at det er noe som heter himmelsk fredag - og flere av dere som gjerne vil være med her, er allerede med på denne himmelske fredagen. Skriv gjerne hva du mener om det i kommentarfeltet, så ser vi om jeg flytter det eller beholder fredagen. Jeg ønsker jo ikke å konkurrere om innleggene på fredager heller....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
Nydelige bilder av gamle, vakre skatter.
Er også veldig glad i gamle skatter.
Har hatt lyst til å være med, men det kolliderer med Himmelsk hos Petunia.
Hadde vært fint om det ble flyttet til lørdag.
Ha en fin helg.
Klem

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Nydelige bidrag.Jeg er med på himmelsk og er enig med Mio at lørdage r bedre:)

Ha en fin helg!!

Klem Linda;)

Monica sa...

Nydelige bilder du har tatt av dine gamle skatter, jeg er også veldig glad i gamle blonder og gammelt håndarbeid generelt:))

bare en fordel om gammeldags fredag blir flyttet til lørdag, bedre tid til å lage innlegg da;))

Ønsker deg ei riktig god helg:))

Veronica sa...

Hei!
Den sangen er så fin. I like it. Nydelige bilder du har tatt. Skal bli med med et blogginnlegg om gamle skatter, men vet ikke om det blir i kveld eller nestegang. Fortsatt god fredag!
Klem

InstatreffNorge sa...

Så flink du er som har satt igang det her:) Elsker gamle skatter, og det er moro å finne noen nye blogger under her:)

Ønsker deg en super helg:)

Klem Lise

MissMette sa...

Hei Lenemora :)
Fine skatter du viser, og nydelige bilder... Det ble dessverre ikke tid til å ta bilder av mine gamle skatter i dag, da jeg har hatt så mye å gjøre, samt det i stedet ble et innlegg om vaffeldagen som jeg har lagd ferdig til i dag :) Men jeg blir gjerne med neste gang. Og lørdager høres ut som en fin dag og ha det på :) Ønsker deg en fin, fin fredagskveld og helg. Klem fra Mette

Anonym sa...

Bildene du viser er aldeles nydelige.
Har hatt litt problemer med å kommentere i dag, vet ikke hvorfor, men nå ser det ut til å gå bra !
Kjekt med "gammeldags fredag" !
Klem fra Ingunn :)