Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

26. mar. 2011

Gåsunger og ranunkler

Idag har jeg sittet ute i solveggen og drukket Chai-te med brunt sukker og varm melk oppi.
Min egen deilige Chai latte!
Her stråler solen og sneen er nesten borte fra hagen, så vårstemningen lar ikke vente på seg. Gårdsplassen er full av sand og det snøen tidligere dekket over av ulike prosjekter, ligger nå å roper om å bli gjort.

Vel det får nok rope litt til, for her skal ryddes og lages litt mat idag, vi får koselig middagsbesøk av mine foreldre - det gleder jeg meg til!

Tusen takk for de kjempefine bidragene som dere har lagt under "Gammeldags fredag" (forrige innlegg). Flere av innleggene har sterke, personlige historier som er knyttet opp mot gjenstandene som vises frem, det er så fint å lese - tusen takk til dere som deler slike historier, det bidrar til ettertanke og ofte takknemlighet for de goder vi har idag.


Jeg må også si takk for gode tilbakemeldinger når det gjelder valg av dag for denne lille Gammeldagse utfordringen som jeg har hver uke.
Det er stort flertall av de som ønsker at vi flytter linke-dagen til lørdag, så da er det bestemt!
Fra og med neste uke heter det "Gammeldags LØRDAG"

Jeg måtte lage ny "knapp" som skal brukes i innlegg som linkes til "Gammeldags lørdag og den ble slik (over)
Som jeg lovet, har jeg trukket ut et tilfeldig bidrag fra gårdagens innlegg, som får en overraskelse i posten, denne fredagen ble det "Frk Underberget" som er ei ganske ny blogger ifølge hun selv. Alltid hyggelig å bli kjent med nye bloggere, så ta en tur innom henne. (Linken til bloggen finner du ved å trykke på bloggnavnet hennes)
 Bildene idag er tatt for lenge siden, men jeg synes de er så vakre, så de tåler en liten gjentagelse. Påskestemninger er jo stigende her og da er gåsunger nydelige å se på....
Ha en fin lørdag!

P.S.
Vi sees forresten ikveld, hvis du kommer innom,da - for jeg har fått  en god idé!
3 kommentarer:

Beth sa...

Her var det jammen VÅR i bildene i dag, en etterlengtet tid for oss alle...
Kjempefint at "fredagen" flyttes til lørdag, det er ikke så hektisk den dagen så da blir det mer ro over innleggene og kanskje enda flere har mulighet til å bli med. Det er et supert tiltak, takk for at du har laget dette for oss!:-)

Klem...

Refleksjon på livsvegen sa...

Så godt at det er vår hjå deg!!
Eg kan lage snømann om eg vil...

Kjekt at du byttar dag på GAMMELDAGS!

ha flott helg :-)

irene sa...

Ja! det hadde värt veldig hyggelig med en kopp kaffe i uterommet med deg!!

Klem