Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

26. mar. 2011

Lenemora's verden lanserer "Ukens Tema"

Jeg har en ide om noe fint!
Og imorgen braker det løs med "Ukens Tema" her på bloggen min.


Her kan du lese litt om hvordan jeg tenker å legge det opp:
"Hver uke f.o.m. søndag 27. mars 2011, bekjentgjøres et tema her i Lenemora's verden.

Jeg tenker jeg legger ut "Ukens Tema"-innlegg på søndag formiddag.
Alle bloggere inviteres til å være med å lage et innlegg, som handler om dette temaet på en eller annen måte.
Nederst i innlegget finner du linke-knappen (link within), der du kan registrere adressen til innlegget ditt (det heter url-adressen) og navnet på bloggen din samt e-mailadressen din (den publiseres ikke)
Jeg lager en ny "knapp" (dvs. bilde) til hvert tema - altså hver uke, som du gjerne kan bruke i innlegget ditt, dersom du vil linke ditt inlegg til Ukens tema her i Lenemoras verden.
Jeg setter også stor pris på om du lager en link i innlegget ditt, til min side eller "Ukens Tema"-innlegg hos meg.

Hvis du allerede har et eller fler gamle innlegg på bloggen din med denne ukens tema, kan du selvsagt bare linke dette under "Ukens Tema" uten å gjøre noe med det. Poenget er ikke at min blogg skal "synes" i ditt innlegg, men at vi sammen kan opparbeide samlinger av innlegg om samme tema.
Hvis det er et tema som du er spsielt interessert i, kan du for eksempel kopiere knappen/bilde jeg har laget og legge det i side-kolonnen din og linke slik at når man trykker på bilde kommer man til dette spesielle "Ukens Tema"-innlegg og kan lese alle innleggene."

Jeg gjør dette fordi det av og til kan være vanskelig å finne på noe å blogge om, da vil "Ukens Tema" kunne bidra til å inspirere, dessuten har jeg selv stor glede av tema-innlegg der det er linket mange andre innlegg om samme tema, det blir som et oppslagsverk man kan bruke hvis man trenger informasjon eller inspirasjon til noe.

Vanligvis bekjentgjøres ikke temaet for "Ukas Tema før innlegget hos meg legges ut søndag formiddag, men siden dette er helt nytt kan du få vite temaet for imorgen allerede nå, det blir Sjokoladekake. Og her er "knappen" til denne "Ukens Tema":

Håper du vil være med!
Har du forslag til temaer mottas det med stor takknemlighet!

Har du spørsmål eller forslag, meninger om "Ukens Tema"-prosjektet, så leser jeg gjerne mail fra deg, min mailadresse er: lenemora@yahoo.no

6 kommentarer:

irene sa...

Kult Lene !
Du er så oppfinnsom, dette blir jo kjempe bra!
Ha en fin kveld!

Klem Irene

Line Elisabeth sa...

Hei:)
Det hørtes spennende ut, artig med sånne tema:)

Ha en fin kveld!

Klem Line E.

Beth sa...

Dette blir spennende!

Fru Emma sa...

Kjempegod i ide! Hva med vårtema? Bloggere er jo så gira på det om dagen:-) Vår på trappa for eksempel?

Klem

Fru Emma sa...

Kjempefin blogg du har forresten. Har fulgt deg en stuns, men har ikke lagt meg til som følger av en eller anne grunn. har gjort det nå:-)

Anonym sa...

Hei,
Synes dette var en kjempefin ide.
Ha en fin søndag.
Klem