Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

31. mar. 2011

Tea forté


Her for noen dager siden leste jeg om en god te som en blogger anbefalte, jeg ble nysgjerrig på denne oppskrytte teen og klarte til slutt å få tak i en liten, nystartet butikk i Molde, som selger dette te-merket.
 Ikke mange dagene etterpå lå pakken i postkassen og jeg kunne smake selv på denne eksklusive og spennende teen fra Asia.
Butikken jeg kjøpte den i heter Diva Design og har denne mailadressen: post@divadesign.no
 Vil du lese mer om selve teen, kan du klikke deg inn på denne siden:
http://www.teaforte.com/
Jeg kjøpte en samle-eske, slik at jeg fikk muligheten til å smake på flere av smakene. Teposene kan fint brukes flere ganger, nydelig, nydelig smak! Tråden som går opp fra den nydelige, trekantete teposen, inneholder noe som gjør den en tanke stiv, slik at man kan forme den rundt kanten på koppen og hindre at te-posen faller ned i vannet. Teposen er laget av et slags stivt stoff, tebladene/blomstene i posene er ganske stor i forhold til vanlig te. Kamomille-teen hadde små runde kamomille-kjerner, ordentlig lekkert å se på.
Ved siden av teen, spiste jeg et hjemmelaget brytebrød-stykke med helt nydelig fiken-marmelade på. Marmeladen er kjøpt i Sverige, men kommer opprinnelig fra en gammel fransk oppskrift. Marmeladen inneholder blant annet laurdærblad, som gir en deilig bakgrunns-smak!
Har du et innlegg om en favoritt-te - gammelt eller nytt - inviterer jeg deg til å legge igjen linken til innlegget ditt under. Gøy med tips til gode te-opplevelser!

5 kommentarer:

Anne Mai sa...

Så koselig at du vil delta på Give Awayen min :) setter pris på det :D
Jeg er en stor te drikker, men må innrømme jeg ikke har hørt om dette te merke før. spennende, tror jeg må ta en titt :) takk for tipset :D
jeg titter innom igjen senere :D

Sandoren og Blåsten sa...

Dette så jo så deilig ut! Ingenting er som en te-kveld med gode venninner, artig å prøve noen nye teer.

Lekkert presentert med vakre bilder også. Ha en fin helg.

Hilsen Gry K

Katrine Helen sa...

Spennende å prøve nye ting:)

Koselig at du ville bli med på give awayen min:)
Må bare påpeke at eg har en søt jente, ikke gutt..hehe;)
Ha en fin kveld!

Linecas have sa...

Jøsses den teen ser jo uberlekker ut. unike poser også.Det søte lille bladet på enden der. :)
Jeg lager teen min selv med urter fra hagen men jeghar ikke laget noe bloginnlegg om det og ikke har jeg mere igjen etter vinteren heller så det må lages nytt til sommeren.
Stikker plutselig innom igjen
Pst.Det er flere enn deg som syns døde tulipaner er vakre. ;-)

Line-Cathrin

Lolas datter sa...

Mmmm...dette så godt ut og så delikat innpakning! Elegant med den lille detaljen i toppen der.