Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

14. apr. 2011

Vil du hjelpe meg litt?

Jeg er med i "Frk Vårtegn"-konkurransen som Anne på Moseplassen arrangerer. Nå har avstemmingen begynt og bilde over er mitt bidrag. Har du lyst, blir jeg veldig glad for din stemme!
Gå inn på DENNE linken og stem på de kandidatene du liker best!
 Avstemmingen foregår i første omgang fra 14. (idag) og frem til 17. april, deretter blir de 12 bildene med flest stemmer finalister.
Så fra 17 april er det ny runde med stemming for å kåre vinneren blant finalistene frem til den 20. april kl. 20.
Påsken er rett rundt hjørnet og her i Lenemora's verden blir det stort fouks på akkurat det.....fra og med lørdag kveld setter jeg i gang.....

7 kommentarer:

Cathrin sa...

Da har jeg vært inne å "hjulpet" deg med en liten stemme, lykke til! Hehe...ser at etter innlegget ditt under så er det den første offisielle sommerdagen i dag, kan love at det er ikke mye som minner om sommer utenfor husveggene mine... har vel ca en halv meter sne på plena ennå, ungene har både strømpebukse og lue på, ski,kjelker og sneskuffe står ennå lent mot veggen på forsiden... :o) Men d våres, heldigvis!
Lykke til ennå en gang, blir spennende å se hvordan det går med deg og den gule frøkenen din.
-Cathrin-

Anonym sa...

Du har herved fått min stemme og det var ikke vanskelig :)
Lykke til !

Linda sa...

Du har fått min stemme.
Blir spennende å høre hvordan det går:) Lykke til!

Lidyll sa...

Flott bilde! Jeg går inn og stemmer på deg*smile*

Lolas datter sa...

Nydelig bilde...har stemt på det!

Anonym sa...

Ville bare si at jeg synes det blir litt feil å sanke stemmer på en sånn måte. Jeg vet at det gjøres, spesielt i interiørkonkurranser, og i større konkurranser er det kanskje mer greit, men i en liten konkurranse på Moseplassen blir det feil i mine øyner. Spesielt hvis man er en blogger med hundrevis av besøkende hver dag. De fleste andre deltagerne er småbloggere, og har ikke samme muligheten. Det blir derfor veldig lite motiverende for dem å delta i slike konkurranser etterhvert. Det er bare et par av dere som har gjort dette, og jeg synes det ville vært synd om en av dere vant pga. dette. Det bør ikke være slik at vinneren avgjøres etter hvem som er flinkest til å mobilisere stemmegivere, men etter hvem som faktisk har den beste kandidaten.
Ville bare si ifra, håper du ikke tar det ille opp. Det er ikke meningen å skape uhygge, jeg synes bare slikt er en uting, ihvertfall i "små" konkurranser.

Lenemora sa...

Hei annonym.

Takk for tilbakemelding.
Du setter fokus på en utfordring når det gjelder slike komnkuranser der alle avgjør hvem som vinner. Problemet er ikke at jeg oppfordrer mine lesere til å stemme på meg, men at ikke det er en jury som avgjør hvilket bilde som er best.
Derfor vil jeg anbefale deg å snakke med Anne på Moseplassen, hun kan forandre reglene i konkurransen slik at det blir "mer rettferdig" slik du beskriver det sett fra din synsvinkel.

Hilsen Lenemora