Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

13. juni 2009

Lenemoras bidrag til "Frøken Stemor 2009"


Anne fra "Moseplassen" har gående en konkuranse om hvem som blir Frøken Stemor 2009! Premien er heder og verdighet i Bloglandia. (konkurransen avsluttes sødag 14. juni)

Dette skriver hun om konkurransen:

"Jeg holder hver måned en åpen og uhøytidelig konkurranse her på moseplassen, og denne månedens tema er stemor, så ut i hagen din, balkongen eller i nabolagsparken og finn frem din egen lille favoritt. Ta bilde og fortell litt om frøkna og del din opplevelse med andre :) Kanskje det er nettopp din frøken som kåres til vinner?"

Jeg har gjort som Anne oppfordrer til - gått meg en tur i hagen, tatt noen bilder og nå får du del i et par av hemmelighetene som min hage skjuler.....

Dette er mitt bilde og bidrag til konkurransen:


Hun hvisket til meg da jeg gikk forbi - "Hei, jeg heter Stine Stemor.... Du husker meg vel fra noen uker siden, da var jeg ung og lovende. Du så meg og løp direkte inn for å hente fotoapparatet, fordi jeg var så perfekt formet og strålte av ynde.

Bare noen dager etter det var du der igjen og knipset bilder, da hadde min hvite drakt foldet seg ut og min renhet og vakre utstråling skinte i solen. Det var dager med glede - jeg følte jeg kunne klare alt! Vannet bruste i stengelen min og mange bier var på besøk, jeg var nyttig, vital og foretrukket for min skjønnhet og fruktbarhet.

Men livet forandrer seg, skjønnhet og ynde forgår. Jeg hadde mange deilige dager i solen, men så kjente jeg meg sliten og slapp i bladene. Biene var fløyet til andre blomster, men du tok bilde av meg enda en gang - det må vel kalles kjærlighet....

Nå kan jeg kjenne vissenheten komme over meg, mitt liv er over. Jeg er takknemlig og bøyer meg og lukker bladene for siste gang i kveldssolen.

Men kast meg ikke, la meg stå litt til - så mitt livs mening kan fullføres - om noen uker vil du kunne plukke frøet som er igjen av meg, det kan du plante igjen om noen måneder og da vil flere Stemors-liv blomstre og glede de som ser oss slik som deg. Takk for meg!"


Takk, Stine Stemor for at du gledet meg disse ukene - jeg vil også leve mitt menneske-liv i glede og takknemlighet - da kan jeg engang dø med tilfredshet.Kanksje stemorsblomstene i din hage også skjuler hemmeligheter?

Del det med oss og bli med da vel!


7 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Artig og ettertenksomt skrevet...kanskje det kommer bilder fra meg også..

Kjolesnekkern sa...

Hei, plutselig kom jeg innom bloggen din, 1.gang. Har nå kost meg med oppskrifter, dagliglivet og flotte ting!! Måtte bare legge igjen en skrytehilsen av bloggen din:-) Kelm, Marianne

anne -moseplassen sa...

nommen, så fin frøken da!
Veldig hyggelig at du vil være med på konkurranse :)

liven sa...

et nydelig bidrag:o)

ha en fin dag:o)

Kjolesnekkern sa...

Så nydelig skrevet, vakkert! Og takk for lasagneoppskriften, den skal jeg prøve!!

Klem og god helg fra Marianne

Heidi sa...

For en nydelig liten historie om et kort blomsterliv :)

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-fine bilder!!!

Ha en fortsatt fin helg!

Klem Anette:)