Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

14. mai 2012

Laksewraps som fingermat eller forrett eller på koldtbordet

Mai er måneden der vi ofte feirer mer enn ellers i året. Feiring er synonymt med god mat som mange forbinder med mye arbeid. Men det er ikke alltid at det trenger å ta så mye tid å lage disse deilige, fristende rettene som gjstene skal kose seg med. 
I helgen var jeg med å tilberedte koldtbord i en konfirmasjon. Idag deler jeg en kjempegod og enkel liten rett med dere. Den kan settes på koldtbordet eller serveres som forrett. LAKSEWRAPS! Skikkelig gode munnfuller som det bare tar noen minutter å lage. 

Her får du oppskriften. I helgen fylte jeg på med litt ruccola i tillegg inni wrapsen - det smaker veldig godt sammen med de andre smakene. (dobbel porsjon med ingredienser passer til 12 tortilla og utgjør ca 48 biter)

Ha en velsignet dag!

2 kommentarer:

Tommensgirl sa...

Mmm..det så godt ut:) Takk for at du deler:)
Håper du har en fin start på ny uke:)
Klem

Heidi sa...

Er sikkert deilig! Mange gode smakskombinasjoner her.