Første gang jeg skulle smake på denne, var jeg veldig skeptisk - har ikke for vane å spise rogn i slike menger!
Men denne ble en favoritt etter første bit. Kombinasjonen mellom løk, rømme og rogn er fantastisk.
Enklere å lage blir det jo ikke! Men du bør ikke lage dette før gjestene står i døren og skal spise umiddelbart etterpå, for når kjeksen blir myk er ikke opplevelsen på langt nær den samme. Disse er supre å servere ved siden av velkomstdrikken eller som en av fingermatrettene, til kveldskos er de også egnet.
Har du ingrediensene i kjøleskapet er det lett å falle for fristelsen på en helt allminnelig tirsdag også!
2 kommentarer:
Dette er nydelig, og en fin liten apetittvekker mens man venter på maten.
Det har vært en gjenganger i familien siden tidlig på 90-tallet, men vi brukte Ritz-kjeks i steden for Salinas. Da ble det mange bittesmå munnfuller.
WOW vad fint:) alltid lika uppiggande att kika in hos dig.
Om du vill gillar söta barnsaker kan du kolla in mitt butikstips idag:)
Ha en härlig dag
LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning
Legg inn en kommentar