Hva med en deilig pai på bordet når familien våkner på lørdag? Pai kan jo uten problemer lages dagen før og varmes forsiktig opp i ovnen før servering uten at kvaliteten foringes særlig.
Her ser du ingrediensene kuttet opp og her kommer oppskriften:
2,5 dl mel
100 gr margarin
2-3 ss. kaldt vann
Fyll:
3 egg
2 dl. matfløte
1/2 ts. salt
3 ss. krydder-smøre-ost
1/2 boks skinke eller noen skiver
litt broccoli
litt purre
litt paprika, rød og orange (eller det du har i kjøleskapet...)
Deigen blandes lettest i en foodprosessor og trykkes ut i en pai-form. Jeg har brukt en litt liten form, for da blir bunnen tykk, det er et must for at paien skal bli god synes jeg. Skal du lage en stor pai, så vil jeg anbefale å dobble deigen.
Forstek bunnen i 10 min på 225 grader.
Bland egg, ost, fløte og tilsett de andre ingrediensene, hell alt i paiskallet.
Paien stekes i 20-25 min på 225 grader
HA EN HERLIG HELG!!!
Jeg er bortreist denne helgen, men vi sees igjen påmandag ;-)
2 kommentarer:
Takk fo hyggelig hilsen i bloggen min!
Denne paien ser veldig god ut!!
Ha en fin helg!
anita
Så koselig med en kommentar i bloggen min! Kjempefin side du har! Er også glad i å bake, så nå må jeg nok prøve de paiene. Så gode ut begge to!
Hilsen Nina
Legg inn en kommentar