Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

27. mai 2009

Kreativ Blogger + litt frustrasjon

Jeg er blitt beæret med en Award "Kreativ Blogger" - jeg er så glad og stolt. Jeg har fått den fra Majas blogg - tusen takk!


Vil jo gjerne gi denne awarden videre til blogere som jeg setter spesielt pris på, ville gjerne gitt det videre til mange, mange, men nøyer meg med en topp 5 liste over kreative jente-bloggere. (Forsøker å gi til de som enda ikke har denne awarden og jenter jeg ikke har gitt award til tidligere):


Frida's lille verden Frida er flink til å lage ting, særlig tatt i betrakning at hun akkurat har fylt 11 år. Hun er den herligste datter jeg kan tenke meg!

La ville de Mille har en koselig blogg om interiør og hverdagsliv.

Villmarkstausa her finner du innlegg om både, hus, dyr, blomster, håndarbeid og hage

Romantisk Vintage har en romantisk og vakker blogg med nydelige bilder og hvit chabby stemning.

Nannis Verden har en artig blogg med flotte bilder og et humoristisk tilsnitt når hun skriver, må ofte smile eller le høyt når jeg leser innleggene hennes.

Regler for denne award er:

1. Kopier utmærkelsen til din side.

2. Link till den som gav deg denne.

3. Gi awarden videre til andre bloggere.

4. Link till disse fra din blogg.

5. Legg beskjed til deres blogger,at du har noe til dem.....og så over til noe helt annet.....JEG ER FRUSTRERT OVER DÅRLIGE FUNSJONER PÅ BLOGGSIDENE!!!


Nå har jeg vært veldig tålmodig synes jeg selv ihvertfall! NÅ er jeg lei av disse evindelige boksene som popper opp og forteller meg at jeg ikke kan komme inn på min egen eller andres blogg-sider!!
Problemene startet for min del, for rundt 1 1/2 uke siden. Har hele tiden tenkt at det sikkert snart vil ordne seg, men NÅ BEGYNNER JEG Å BLI LEI!!!
Jeg har forsøkt å gjøre litt selv, har reinstallert endel av funksjonene (slik som bakgrunnen, tellere etc.) Men det ser ikke ut til å hjelpe særlig.
Er det andre som har funnet ut noe og vet noe sikkert om hva som er grunnen til problemene eller om noen i det hele tatt bryr seg og jobber med dette? Blogspot-folka eller...ikke vet jeg???

Hmmm...det var igrunnen deilig å få ut litt agresjon - takk for at du hørte på og lykke til, til alle som har lignende problemer!


Til slutt måtte jeg bare ha litt harmoni, dette ble jo et litt følelsesladet innlegg...hi,hi
HA EN DEILIG KVELD!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Min første !!
Tusen takk, du er kjempesnill- ble så glad for utmerkelsen:-)
Og jeg har hatt de samme "frustrasjoner" som deg, siste uken- begynner å bedre seg nå!
Har ikke funnet ut hvorfor...
Ha en fin kveld, klem Hege

Unknown sa...

Gratulerer med hyggelig award!

Jeg har også hatt mye problemer med sidene de siste ukene. Det er noen sider jeg ikke kommer inn på i det hele tatt, så er det vanskelig å laste opp bilder på egne innlegg:(
Slitsomt! Jeg håper virkelig at det retter seg etterhvert!

Ha en fin onsdag:)
Klem Linda

Anonym sa...

Ble så glad at jeg glemte å si gratulerer til deg!! Unnskyld og det var jammen velfortjent for bloggen din er kjempefin:-)
Klem fra en fortsatt glad jente:-)

SNILLPIKE♥ sa...

Har ikke hatt noen problemer, men forstår veldig godt frustrasjonen. Sånne "tekniske" ting skal bare fungere, eller så gir jeg opp med en gang.

Villa Kos og Kaos sa...

Gratulerer kjære du!!
Helt velfortjent!
Skjønner godt frustrasjonen din...holder på å gå i taket her selv jeg...alt krøller seg!!!
Har måttet få storgutten min til å hjelpe å innstallere et nytt nettleser program for i hele tatt å kunne komme inn på bloggen! Grrrr!
Ellers vil ikke bloggoppdateringer komme på de jeg følger heller...
krøll og kaos over hele linja..
utrolig ergelig!!!!
Sånn nå fikk jeg også det ut!!
Klem fra meg!
Gunn-Cathrine

Synnøve sa...

Har akkurat samme problemene jeg også. Både med min egen blogg og andres. Prøvde 5ganger før jeg kom inn til deg nå.

Gratulerer med Awarden:)

Lisas hjem og skatter sa...

ååååå, trodde bare at det var jeg som hadde problemer jeg.. så her har min samboer fått kjeft når jeg har sittet å sett på bloggene.. haha :) trodde det var noe med innstillingene på datan eller noe med internett-tilkoblinga vår jeg.. haha :)