Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

1. jun. 2009


Bare et lite livstegn fra meg. Her har vi hatt en helt utrolig herlig pinse, med sol fra tidlig til sent. Skikkelig start på sommersesongen!
Vi har kost oss på brygga til "bestemor og bestefar", plantet litt og ordnet rundt huset, vært sammen med gode venner på båttur og spist pizza på ei øy med konsert i bakgrunnen sent en varm sommerkveld.......


Dessuten har minste-jenta hatt sitt årlige jente-bursdags-overnattings-party. Full rulle og stormende jubel frem til 3.30 på natta ( skal si 11-åringer nå tildags er seige til å sovne) med påfølgende frokost på stranda kl. 10, der mor dekket opp ferske rundtstykker, eggerøre og kanelsnurrer + +

Det ble en deilig dag på stranda med bading og lek. Så nå har mor for første gang denne pinsen tatt opp pc'en. Men jeg kjenner at senga kaller - så vi får snakkes mer imorro ei gong...


9 kommentarer:

Frk. T sa...

Hei, hei: )

Høres ut som du har hatt en vidunderlig helg, og for en supermamma du er som etter å ha blitt holdt våken til 0330 disker opp med deilig frokost på stranda til alle jentene!: )

Her har helgen gått til lesing, lesing, litt dugnad og enda mer lesing.. Begynner å bli klar for å bli ferdig med ex. nå, puh..

Ønsker deg en super uke,

Klem Frk T

moa sa...

hei,hei

hørtes ut som en herlig pinse-mini-ferie dere har hatt..Og med det været vi har hatt har vi virkelig fått smaken av sommer,ja..
ønsker deg en fin ukestart i morgen -
moaklem

Anonym sa...

Så deilig du har hatt det!
Og "supermom" i tillegg:-)
Klem, Hege.

Victoria sa...

Så heldig jenta di er som får ha overnattingsparty og ikke minst frokost på stranda med god mat! :)Hørtes veldig koselig ut for jentene! :)

Margrethes hus og hage sa...

Vakre bilder :)
11 årige jenter kan holde koken langt utover, ja :)

Ha en fin uke :)

Hilsen Margrethe

Nostalgia sa...

For en super helg ! Ja det var jammen helklaff med været denne Pinsen :)

Må si jeg syntes det var en super bursdagsfeiring dere hadde. Tenker det var en glad gjeng med 11-åringer og en sliten mamma. blir gode barndomsminner av sånt :-)

Ønsker deg en deilig uke !

Klem, Nostalgia

h.espe sa...

Så herlige bilder!!!

Gratulerer til snuppa di, som har feiret 11. årsdag! Gøy med jente-bursdags-overnattings-party :o)

Ha en supergod uke - måtte det gode været vare...

Klem fra Hildegunn

MariMaja sa...

Dere har virkelig kost dere i pinsen!
Overnattingsparty er jo helt knall for jenter i den alderen;)
Solen skinner, men holder på å blåse vekk her i dag, så det er nok best å holde seg innendørs;)
Ønsker deg en fin uke, klem fra Maja

Heidi sa...

Høres ut som Frida hadde en herlig bursdag! Overnattingsparty i den alderen er superpopulært, men frokost på stranda er det ikke mange som kan stille opp med :)