Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

19. aug. 2009

Sølvsko


Barna mine er jo blitt litt store nå, men for noen år siden gjorde vi noe koselig. Vi fant frem de første skoene deres og forsølvet dem!
Det kostet litt penger, leverte dem bare inn hos gullsmeden, men de er svært dekorative og har allerede vært til stor glede som pyntegjenstander.Dessuten er det noe fint som barna tar med seg når de flytter for seg selv.Rart å tenke på hvor fort tiden flyr - disse skoene og bildene er allerede opptil 17 år gamle!

Gode minner er godt å ha, de kan man glede seg over hele livet etter at man har opplevd dem....
Ha en fin dag - kanskje du kan skape gode minner idag?
P.S. Faor dere som lurer på hvordan krigen går, så kan jeg meddele at fienden er utryddet og at jeg nå kan entre kjøkkenet uten å føle meg beglodd - de siste fluene støvsuget jeg - det var en særdeles god opplevelse å se dem bli sugd inn i støvsugeren - tror dette har gått en smule til hode på meg, ja...
Takk for alle gode råd og oppmuntringer!

18 kommentarer:

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Kjempestiligt!

svein`s kone sa...

Har du sett så fint da! Klart sånt er morro å ha, lurer på om jeg må på loftet selv jeg å finne frem skoene til jentene:) Når du sier dyrt, er det ille dyrt? Vært fint å pyntet konfirmant bordet med om 2 år:) Klem Line..

Elis@beth sa...

Så nydelig! Husker mamman til en venninne av meg forsølvet smokkene til barna sine-det har jeg planer om-for de er noen smokkeunger!! Flotte barn og sko!

Ha en herrlig dag!

Ingun sa...

Gode minner for gode unger;-))

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Så fine da!! Jeg har mine første sko som jeg gjerne vil ha fremme, men de er røde med sorte striper, så passer jo ingen steder..
Er det veeeeldig dyrt elller??

Laila -Karin sa...

så koselig med skoene . . Husket at dette var veldig vanlig når mine var små.
Ha en fin ettermiddag

Jorid + NOE Blog sa...

Så nydelig! Slik ønsker jeg også å gjøre til lillejenta vår når hun vokser til!

Klem J

sylvia sa...

godt du har fått vekk fluene,å noe så nusselig de skoa ble..ser mange spør om pris,å det vil jeg å,er det ille dyrt ,husker du det?fra sylvia

svein`s kone sa...

UPS! Det er såpass kostbart ja, men det er jo et lite hopp på ungene her så alt kommer itilfelle på engang:) Var ihvertfall kjempe fint! Takk for svar:) Klem!

Magdalena sa...

gosjameg så spennende...
og så flotte sko...
du er så flinke!!
klem , magny***

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Herlig heten så skjønne. Jeg elsker bvarnesko og har ondt langt inni sjelen hver gang jeg selger et par, men det må jeg jo;)) Også har jeg tatt vare på ungene sine, + mine egne og noen andre, så da skulle jeg ha nokk av skjønne barnesko og titte på. Det er noe veldig rørende med de.

Ha en fin kveld
klem:)

Som mine dager er sa...

Forsølving av barnesko har jeg også vurdert, men liksom aldri fått gjort det. Dette inspirerer. Helledussen så søtt!

Skjønne barn du har - og tiden flyr avgårde. I det ene øyeblikket er de små og skjønne, for i neste nå å være uspiselige tenåringer. Men enda godt naturen har laget oss slik at vi alltid er glad i barna våre ;-)

Klem fra Marit

Heidi sa...

Så nydelige de er! Jeg har sett slike typiske babystøvler med snøring før som er forsølvet. De var ekstra spesielle de små skolene etter Josefine og Frida. Slike små sølvsko har jeg aldri sett!
Vi har det meste intakt av småskoene etter ungene, så muligheten er der.
Så BRA at du ble vant over bananfluene! Støvsuging var jo supersmart :)

M sa...

Bedårende!!
Jeg tror ikke ungdommens babysko hadde blitt like skjønne, for han likte best å sitte i ro og funderere...så de er ikke slitt i det hele tatt hihihii!!!
Ellers gikk det helst i Nike og Adidas, jeg var litt for merkebevisst den gang da. Og de skoene er vel ikke så skjønn å forsølve...
Klem,M

Missfryd sa...

Så søtt! Tanken bak er også herlig. Koselig minne å ha med videre for barna når de en gang flytter hjemmefra. Håper du har hatt en fin sommer.
Klem Ingrid

Hobbyfrida sa...

Så utrolig flotte de er!!!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Dette blir kjempefine minner for barna! Vi gjorde dette til barnas konfirmasjoner, som et minne om deres barnedom, som så altfor raskt flyr forbi! Så ta vare på alle dagene! Klem Cathrine :-)