Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

5. nov. 2009

Ut av mitt vindu

Utenfor kjøkkenviduet, akkurat der jeg står og vasker opp hver dag, henger 3 søte fuglehus i sjatterende farger. De er for tiden bundet til hverandre med en rognebær-gren. De vaier fint i vinden.
Rett under den har jeg en verandakasse, og slik ser det ut i denne nå, har pyntet litt med noen epler, rognebær og noen avblomstrede planter. Skikkelig høst-vakkert!
Rett utenfor viduet henger denne fugle-mat-oppbevareren også, den liker småfuglene godt, idag var det vel 6 kjøttmeiser der og frydet seg og sang i vildens sky mens jeg holdt på å bake rundstykker innenfor.

Fuglehusene kjøpte jeg på Jernia ifjor, fuglemat-dingsen husker jeg ikke hvor jeg fikk tak i....
Over til noe helt annet - for et par dager siden dumpet denne nydelige pakken ned i postkassen hos meg!
Gjett om jeg ble glad og forventningsfull!
Jeg har altså vært så heldi å bli trukket ut som vinner av månedens følger hos "Fryd for øyet"
- en skikkelig inspirerende blogg som selger mye fint i nettshoppen
sin!
Jeg får bare bukke og skrape, for inni pakken lå disse nydelige hjertene!

Nå henger de rundt omkring i huset og gjør meg glad hver dag!
Tusen takk til alle dere som legger igjen kommentarer her hos meg - der er så koselig!
Idag har jeg vært veldig travel, så jeg hadde ikke tenkt å legge ut noe innlegg, sa det til datteren min da jeg "bare" skulle inn å sjekke kommentarene siden igår - men etter å a lest dem, måtte jeg bare lage et innlegg, for jeg ble så glad!
Tusen takk for all inspirasjon!
Vi sees vel igjen i løpet av morgendagen....

10 kommentarer:

sylvia sa...

så koselig med de fuglehusene på rekke og rad,en ide jeg skal ta med meg,men må henge dem vekk fra katten vår,tror å håper han tok musa på soverommet,har ikke sett musa siden,men hele soverom er nå vasket i alle kroker og kriker.hihi.
ja vi må treffeshihi.du ser at den linkinga til blogger er jeg fortsatt dårlig med...må skrive det opp rett og slett.ha en nydelig kveld.
klem fra sylvia

Lisemoren sa...

Jeg har også alle fuglematerene utenfor kjøkkenvinduet, det er jo på kjøkkenet jeg er mest. De husene dine var bare helt bedårende, og skikkelig bloggifisert med rognegrener og alt, smiler.

Skal si det var fine hjerter du vant også.

Klem fra Lisemoren

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Heia. Synes også at det er koselig med fuglematere, har en del i hagen vår til kattenes store fryd, hehe.
Koselig å stå å se på fugler VS katter (kattene klarer ikke å ta dem heldigvis), men god underholding.
Ha ei herlig uke.
Klem fra Helen

GroLinda sa...

Heisan :o)
Ja de var nydelige de fuglematerne dine. Vi har hengt opp meiseboller på terrassen utenfor kjøkkenet. Så kattene er på "kino" hver dag å ser visst på "Fuglene" ;o) haha...
Du er så flink til å legge ut bilder og kommentarer. Takker for at du skriver på min blogg. Alltid koselig med et innlegg :o) Nydelig gave du fikk i posten!
Ha en flott kveld. ( det er forresten natta nå!)
Natta-klem fra Gro

svein`s kone sa...

Hei:) Så heldig du har vært nydelige hjerter. Elsker hjerter, var på maxbo forleden og jeg bokstavlig talt pakket ut julepynten av pappesken der for dem. Syns jeg ante et hjerte til å ha telys inni og opp av esken bar de. Nå har jeg hengt de opp og i to av vinduene er det litt jul nå:) Det er lov å beg litt tidlig, vel??:) Klem...

Stubbetufsa sa...

Du har noen søte fuglehus!
Håper noen vil flytte inn der til våren!
Fine hjerter du vant! Gratulerer!

Anonym sa...

Lekre hjerter du har vunnet og godt å se at du tar deg av småfuglene
God helg

Maliva`s verden sa...

God morgen..så koselig du har det utenfor ditt vindu:o)Skjønner godt at fuglene trives hos deg..hi-hi.God helg til deg fra Maliva

Synnøve sa...

Så koselig med fuglehusene rett utom vinduet ditt.

Ønsker deg ei fin helg:))

ELIN sa...

Kjempe flotte fuglehus, så koselig, og fuglene trenger jo litt hjelp med maten nå som det begynner å bli kaldt. Gratulerer med gaven :) Ønsker deg en riktig fin fredag. Klem fra Elin