Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

21. okt. 2010

Napoleonskake på Grand hotell - Palmehaven


Jeg vet ikke hvor godt kjent du er i Oslo, jeg har bodd i denne byen i over 30 år, men det var først for et par år siden at jeg fikk høre om den berømte napoleonskaken på Grand Hotell, nærmere bestemt i Palmehaven - spisestedet som ligger i hjertet av Grand hotell. Denne napoleonskaken skal visstnok være den eneste runde i sitt slag - og jeg kan bevitne at den smaker nyyydelig. 

 Omgivelsene i Palmehavne på Grand kan heller ikke påklages, servicen er super og dette er et sted du trygt kan velge for et minneverdig lunsj- eller kaffe-treff med familie eller venner. Deilige stoler å sitte i og ærverdige, gamle sølvkaffe-kanner og sølvbestikk - ikke mange andre steder man får det til lunsj...


Jeg må erkjenne at jeg har vært her en gang før og siden det var en så god opplevelse dro jeg hit igjen sammen med min venninne. Vi hadde gått en hel dag i byen og var gørr-trøtte (som ungene mine ville sagt) så det var helt vidunderlig å stupe ned i en myk lenestol, bestille fiskesuppe og den berømte "lille runde" til dessert. Har du lyst å lese mer om Palmehaven og se mange flere bilder, kan du trkke på denne linken: Lenemora på Palmehaven

8 kommentarer:

sylvia sa...

hei.
åå så herlig det så ut, det er nydelig med så vakre omgivelser,bare sitte å nyte den gode kaken.
takk for at du delte.
ha en fin dag.
klem fra sylvia

Refleksjon på livsvegen sa...

Å no er det lenge sidan eg har smakt Napolionskake :-)
såg herleg ut!!

lavendel mio sa...

Nydelig!! Her har vi ikke problemer med å senke skuldrene:) Og Napoleonskake er alltid en suksess, jeg bruker å ta med min kjære mor på kafe og da er det kun Napoleonskake som teller:)
Ha en fin dag, klem Hanne

Gammel stil sa...

Mhm, så godt det så ut:) Fantastiske omgivelser også:)

Klem:)

lilleba sa...

Jeg får så veldig lyst på Napoleonskake ! Bildene dine er fanntastiske, som alltid !!

Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

Jorid + NOE Blog sa...

Hei på deg!:)
Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge? Jeg har nå en giveaway der du kan vinne et års gratis medlemskap i Norsk Luftambulanse, blir med her: http://www.joridkvam.com/?p=2139

Klem Jorid - Noe på Hjertet

Anonym sa...

Savner deg, du er unik

Husfruen of Hilltop House sa...

Da jeg bodde i Oslo pleide jeg og venninnene min og møtes til kaffeslaberas på Palmehaven hver lørdag formiddag. Det var så koselig!
Kjente jeg fikk skikkelig "hjemlengsel" til Oslo da jeg leste innlegget ditt. Det finnes dessverre ikke slike steder her i Rogaland.
Men jeg skal jo på Oslotur om noen uker, så da får jeg organisere jentetreff, tror jeg.
Ha en flott søndag. :-)