Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

6. feb. 2011

Rosa Anemone


Jeg sier bare - nyt søndagen, nyt vinteren som snart blir vår, nyt livet og familien og vennene du har. Takknemlighet er en hemmelig hjelper til velvære og glede i ditt eget liv.
Tren deg på å se det positive i de små hverdagslige hendelsene. Sett pris på livet og de som er rundt deg.
 Har du mange utfordringer eller vonde dager - finn noen du kan hjelpe, noen som også har det vondt og som du kan oppmuntre, gi en tjeneste eller bare ditt vennskap. Da vil du raskere komme over det som er vondt også!
Det er ikke hva vi møter i livet som bestemmer hvor bra eller dårlig vi får det, men hvordan vi møter det.
Av og til går livet i stykker eller gjør forferdelig vondt. Det er ikke alltid man bare kan ta seg sammen og ordne opp i ting.
Jeg har erfart at jeg trenger hjelp fra Gud i slike situasjoner. Han støtter meg og elsker meg, slik han gjør med alle mennesker. "For så høyt har Gud elsket verden (som både du og jeg er edel av) at han gav sin sønn, den eneste, for at hver den som tror på ham (Jesus) ikke skal gå fortapt , men ha evig liv." Johannes evangelium 3:16
Gud ser ikke på hva du har gjort av gale ting, han tilbyr sin kjærlighet til de som vil ta imot den. Vi kan erkjenne våre synder og ta imot tilgivelse - bli vasket rene, slik at vi slipper bære vår egen skyld og skam. Gjør du det, vil et nytt liv spire frem i deg, et liv fra Gud som kan hjelpe deg i de situasjonene du selv kommer til kort. Gud er mye større enn oss, Hans lengsel er at vi skal legge våre liv i hans hender, så vil han sørge for og hjelpe oss gjennom livet der vi slipper ham til.
.Heisann, dette ble jo rene andakten!, Ja, ja dere får tåle litt sånt fra meg en gang imellom....he, he
 Det var mitt lille bidrag til din søndag.
7 kommentarer:

Solveig sa...

Like fine bilder som herlige ord:o)) Godt å ta med seg;o)
Ønsker deg en strålende søndag!
Klem fra Solveig

irene sa...

Takk lene!

Ha en fin söndag!

Klem

La Petite Gallery sa...

HELLO! I am a new visitor. You have a beautiful post. I love the photographs. come visit me and be a follower.

Hope to see you. yvonne

sylvia sa...

hei på deg,
nydelig innlegg.
ha en fin søndag du å.
klem fra sylvia

Lolas datter sa...

Takk for nydelige bilder og tekst!
Ja, hemligheten er å ta imot Guds gave....prøvet og erfart og kan anbefales!

Helle sa...

Hei sveis!

Så sant, så sant Lene! Han gir oss det vi trenger...

Go søndag, og go uke til deg! Helle

Ruths datter sa...

Takk for fine ord og bilder,lene. Jeg har masse å være takknemlig for.Glad for og det er greit å få en påminnelse på det.
Klem