Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

18. jun. 2009

Terrasse-hagen før og etter vårstellet

Jeg har jo blogget litt om terrassen min tidligere i vår, men det skader vel ikke å legge ut noen flere bilder. Nå har det jo gått 1 god måned og vi har kost oss og fått tatt i bruk den fine plassen.

Har brukt to gamle trebord som jeg hadde stående på garasjeloftet, lagt et stort, hvitt laken over og en gjennomsiktig plastduk på toppen. Plastduken har jeg tapet sammen nederst i hjørnene, slik at den ikke klarer å blåse opp, veldig smart! Det hender at Lenemora glimter til med en god idé!
Oppå bordet har jeg satt gamle emaljerte fat og boller, ei gammel kaffekjele og noen vaser med sommerens blomster og på veggen bak har jeg hengt opp en tallerkenhylle (som egentlig er et stygt avis-oppheng som er malt hvitt) med litt forskjellie tallerkener i hvitt og blått. For å gi det rette preget har jeg tatt en blonde-gardin og rammet inn det hele. (Flere bilder ligger på denne linken)
Har jo, som de trofaste leserne sikkert husker, montert ei gammel, hvit jernseng der ute. Den er helt nydelig å slenge seg nedpå i, når solen skinner eller på ettermiddagen hvis det er godt og varmt og man trenger litt skygge.
Her har jeg satt sammen en montasje med bilder av hvordan deler av hagen og terrassen så ut før vår-overhalinga (som nå begynner å bli en god stund siden...) Pottene fra ifjor hadde stått ute hele vinteren og hadde gått i stykker, men med litt lim og en god del tålmodighet ble de limt sammen og så gode som nye igjen.Her ser du resultatet: Kroken på den nederste terrassen vår som hadde stått helt tom, fikk en pen gruppe med grønne planter og noen stemorsblomster. I denne kroken har jeg plassert kurvene som har naturlig, brun farge og noen tre-bøtter, samt et melkespann. Den terrassen har brostein og en vegg med rød granitt (som er den steinen det er mest av i dette området) På terrassen satt jeg to grupper med ulike, matchende potter og noen hvite lykter, samt litt zinkpotter. Her er møblene mørkeblå og husveggene røde med hvitt rundt vinduene, så det er vakkert med disse fargene på potteskjulerne.
Idag kommer det koselig lunsj-besøk til meg, og jeg skal servere Kylling-sandwichen min, den er sååå deilig. Lurer du på oppskriften, så ligger den litt langt ned på siden her.

En liten utfordring eller påminnelse til slutt:

Alle mennesker trenger å bli sett og hørt og føle seg akseptert akkurat slik de er. Ikke alle er så heldie som oss bloggere, som får bekreftelse på at vi gjør noe fint hver dag!
Kanskje du og jeg kan vise en eller flere rundt oss VERDIGHET og RESPEKT gjennom å sette deres behov og tanker foran våre egne idag?


Ha en fin torsdag - jeg er så glad jeg fant Blogglandia!

12 kommentarer:

Kristoffa sa...

Så fint det ble ute hos deg nå!!! Nå har jeg kost meg med å titte litt rundt i bloggen din. Her var det godt å være! Jeg tror jeg må kjøpe kylling i dag.... fikk så veldig lyst på kyllingsandwich....:)

Påminnelsen du har skrevet om å bli sett, hørt og akseptert er veldig viktig. Dette var fine ord!

Ha en riktig fin dag!

Klem fra Rita

Rumour has it sa...

You really live in a wonderfully decorated home, as well inside and outside! I love that typical Scandinavian red colour! :)

lilleba sa...

åååh, så koselig !
skulle ønske jeg var hos deg og fikk oppleve stemningen på terrassen din !

hilsen lilleba på rusk og rask

Laila -Karin sa...

Fantastisk flott den terrasen din.
Viktige ord du skriver
Ha en herlig dag

Villa Kos og Kaos sa...

Kan tenke meg dere koser dere stort på denne vakre plassen!!
Du er så flink til å skape sikkelig stemning...nydelig er det!
Kos deg masse med en lunch som bare ser utrolig fristende ut, og som jeg skal prøve meg på når dagene blir litt roligere i kaoshuset!
Stor klem fra Gunn-Cathrine

Havfruen sa...

Her var det mye lekkert å se..fra uteliv med blomster og knallgode ideer og nydelig mat!! En nydelig blogg du har:)
Ja, blogglandia er noe for seg selv!
Ha en flott dag:) Klem:)

Anita fra hjerterommet sa...

For noen herlige bilder, og for en herlig seng!! Lykke tenkte jeg når jeg så det bildet!!

Viktige tanker du deler med oss om å føle seg sett!! Skal ta utfordringen:)

Ha en fortsatt fin torsdag!
Anita

adales verden sa...

Så flott at du fant meg,så fant jo jeg deg;)
Legger meg til hos deg så mister jeg deg ikke:)
Skal snuse mer hos deg tenker jeg.ha en flott torsdag:)
klem anniken

Crinoline sa...

Hei. Så nydelige bilder fra hagen din.Sengen ser virkelig innbydende ut.Veldig viktig det du skriver om å bli sett.Så hyggelig at du vil følge bloggen.Ønsker deg en fin helg.

Synnøve sa...

Så fint du har det på verandaen din. Kommer gjerne innom og slenger meg ned i senga:))
Mye fine blomster:))

Ha ei fin helg.

Så kloke ord Lena:))

Vit som snö sa...

Sån ljuvlig terass du har!!
Klart att jag gillar att våra goa grannar tävlar hos mej! Lycka till!
Kram Cilla

Anonym sa...

Liker hagen og terrasen din - kjempefin!! Og den så så koselig ut... må være fantastisk å bare kunne slenge seg ned på senga der en fin og varm sommerdag... :) Ble sulten når jeg så smørbrødet også... :) Ha en strålende fredagskveld!!