Utfyllende informasjon finnes under disse "knappene":

Mer informasjon kan du få ved å trykke på "knappene"over. Vil du lese mine innlegg med følgende temaer, trykk på ordet under.
JUL.............INTERIØRDETALJER.............MATOPPSKRIFTER.............KJØKKENKROKEN.............BADEROMMET..............UTENDØRS.............GAMLEDAGER

16. apr. 2009

Korsett og gamle bukseseler

På soverommet hadde jeg tidligere hengende et gammelt korsett, kjøp på loppis og bestefars velbrukte bukseseler.
Det ene paret er brunt - til de brune buksene og det andre paret er blått - til de blå buksene. Stilig herremann må du vite!

Her henger bestemors selv-strikkede tøfler. Har også hengt opp hennes gamle hansker, en flortynn brodert krave og et av min oldemors smykker fra rundt 1920 tror jeg.

Her er utsnitt fra tapeten, som er laget på 80-tallet. Den har gått meg litt på nervene i noen år, men nå synes jeg den er koselig.....
Som seg hør og bør (ihvertfall etter mitt hode) har jeg hengt opp bestemors undertøy også over sengen på soverommet. Nydelig myk bomullskvalitet med pene blonder, skikkelig stooore underbukser, kjempe-artig!
Hun skulle bare visst.....

Dette broderte bilde på silke, kjøpte jeg av ei vakker mor i Bangladesh i 1996. Vi bodde der i 3 mnd og noen av kvinnene i slummen fikk være med noen timer om dagen og brodere bilder som ble solgt til misjonsorganisasjoner eller besøkene for en slump med penger. Kvinnene fikk da litt hardt tiltrengte penger til å bruke på seg selv og barna sine.
Til slutt vil bare jeg og bamsene mine, som sitter oppå skapet på soveromme, ønske deg en aldeles koselig kveld og god natt.....

9 kommentarer:

Josefine sa...

Heisan...så vakkert du har pyntet på veggen din. Herlige minner og sååå nostalgisk! Helt nydelig,...ha en flott kveld, klem

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Hei Lenemor
Det er så kjempehyggelig med kommentarer fra deg. Tusen takk og takk for ukas sitat - det var nydelig. Ha en deilig kveld.
Klem Hanna

Jannicke sa...

Så fin måte å vise frem disse gamle minnene!!

Klem til deg.

Anonym sa...

Hei:) Takk for veldig koselig kommentar på bloggen min. Det er så gøy å komme over nye fine blogger og det er virkelig din:)Likte så godt ukas sitat....vakkert!og innlegget der du viser den nydelige kjolen du har kjøpt..den var lekker,skjønner veldig godt at du bare måtte ha den med deg hjem:) og Oreokaken skal jeg virkelig prøve meg på,når vi skal ha bursdagsselskap her om en god uke til,så utrolig lekker og god ut, elsker oreo kjeks:)
Ha en fortsatt fin kveld. Titter snart innom igjen:) Klem

sylvia sa...

very nice and I love the wallpaper!!

Villa Kos og Kaos sa...

Så koselig du har ordnet det!!
Vakkert!
Men jeg kan levende forestille meg hvor skjokkert bestemor har blitt om hun har sett sin underbukse på utstilling!!
Tidene forandrer seg heldigvis..jeg tror faktisk at de har blitt veldig fornøyd også over at deres gamle saker og ting blir så høyt skattet og verdsatt.
Ha en kos kveld!
Klem fra G-C

Villa Kos og Kaos sa...

Ps!
Glemte å si at jeg nå herved har benyttet meg av tipset ditt!
Jeg har ryddet i 2 timer og kan dermed blogge i 1 time he,he!
Takk for lurt triks!

Anonym sa...

Hei:)

Så koselig at du tittet innom hos meg. Så gøy å opdage flere sørlendinger her i blogg verden:)
Hadde vert super gøy om du fikk til å komme på blogg treff....

Veldig koselig blogg du har, kommer nok ofte innom hos deg...

Så gøy at du vil følge bloggen min:)
Ha en fin kveld.
Klem Anita

svein`s kone sa...

Så kjempefin blomsterkrok du har. Ikke grønne fingrer?? Trukke jeg no på:) Og korsett er jo inn igjen det nå, stilig utenpå skjorter:) Klem!!